Szülők ti mit szólnátok hozzá, ha a lányotok fehérnemű modell szeretne lenni?
Annyira nem repesnek az otlettol, de ha kitarto lenne, a vegen belemennek, de csak ha az apja v en kiserhetjuk a fotozasokra.
Amugy a kerdes szamomra elmeleti, mert csak fiam van...
18 évesen azt vállal el amit akar. magyarán a feje tetéjére is állhat a szülő, nem tudja megtiltani.
max annyit tehet,hogy értelmesen elmondják a lánynak,hogy később ez még visszaüthet,lehet,hogy nem fogják alkalmazni majd komolyabb munkahelyeken a képek miatt. na meg lehet, hogy a jövendőbeli párjai sem fognak az örömükben ugrálni a képek miatt.
meg személyes véleményem,hogy nem éri meg. hirtelen kis pénzért cserébe egész életében ott lesznek azok a képek. én nem vállalnék el ilyesmit,pedig lett volna lehetőségem.
de ha valaki ilyesmit dolgozik, hát ő dolga. mint írtam a szülő max érveken keresztül tudja befolyásolni a helyzetet.
"18 évesen azt vállal el amit akar. magyarán a feje tetéjére is állhat a szülő, nem tudja megtiltani. "
Csak éppen majd akkor, ha már nem otthon lakik!!
Addig meg ő állhat a feje tetejére...
5# szóval szerinted aki otthon lakik nagykorúként az nem írhat alá semmilyen hivatalos papírt?mert még a szülei felelnek érte? vagy mi? ezt nem tudom hogy gondoltad..
mert nyílván a szülők kitehetik a lányukat,hogyha elvállalja ezt. de megakadályozni nem tudják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!