Mit szólnátok, ha lelépne a lányotok?
Elmenne 2 napra egy fiúhoz, aki kb másfél órányira lakik és azt mondja a barátnőjénél alszik.
A fiú vele egyidős (19 évesek).
Nem akarta elmondani, mert messze lakik és úgy sem lenne tartós a kapcsolat.
Elgondolkodnék mit rontottam el...
19 évesen felnőtt, alapvetően nincs baj azzal, ha elmegy valakihez és ott alszik (persze ismerni kell minden körülményt, de alapvetően ez ok).
Viszont hazudott neked ez nagyon nem ok.
Viszont meg kéne nézni, hogy miért hazudott...valószínűleg azért, mert úgy gondolta, hogy ha elmondaná az igazat abból cirkusz lenne otthon...
Egyrészt úgy lennék vele, hogy miért jutottunk idáig, hogy hazudik a felnőtt gyerekem.
Másrész úgy lennék vele, hogy legyen már eszed, még te utazol másfél órát, hogy megdugjon?
Közelebb nincs arra alkalmas pasi? Biztos valami netes, csetes ismerős, akit még nem is láttál. Én mindenképp szégyellném, hogy ilyen ütődött lányom van.
Nyáron valamikor hozzám is eljöhetnél egy hétvégére. Fizetném a vonatot. :D
"és úgy sem lenne tartós a kapcsolat."
Ezek szerint még a lány utazik oda mint egy "mobil kéjgép", hogy valaki belé ürítsen?!
Szánalmas.
Gondolom, hogy a kérdező ez a lány.
Nagykorú 19 éves!
Oda megy,azt csinál amit akar! Senkinek semmi köze hozzá,nem is értem miért kell hazudnia,ha elmegy szó nélkül akkor sincs semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!