Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok, ha lelépne a...

Mit szólnátok, ha lelépne a lányotok?

Figyelt kérdés

Elmenne 2 napra egy fiúhoz, aki kb másfél órányira lakik és azt mondja a barátnőjénél alszik.

A fiú vele egyidős (19 évesek).

Nem akarta elmondani, mert messze lakik és úgy sem lenne tartós a kapcsolat.

2016. jún. 4. 20:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
29%
19 ÉVES. Talán annyit, hogy "Bon Voyage!".
2016. jún. 4. 21:35
 12/24 anonim ***** válasza:
62%

Elgondolkodnék mit rontottam el...

19 évesen felnőtt, alapvetően nincs baj azzal, ha elmegy valakihez és ott alszik (persze ismerni kell minden körülményt, de alapvetően ez ok).

Viszont hazudott neked ez nagyon nem ok.

Viszont meg kéne nézni, hogy miért hazudott...valószínűleg azért, mert úgy gondolta, hogy ha elmondaná az igazat abból cirkusz lenne otthon...

2016. jún. 4. 21:49
 13/24 anonim ***** válasza:
70%
Nem szép dolog így lelépni
2016. jún. 4. 22:08
 14/24 anonim ***** válasza:
35%

Egyrészt úgy lennék vele, hogy miért jutottunk idáig, hogy hazudik a felnőtt gyerekem.

Másrész úgy lennék vele, hogy legyen már eszed, még te utazol másfél órát, hogy megdugjon?

2016. jún. 4. 22:30
 15/24 anonim ***** válasza:
90%

Közelebb nincs arra alkalmas pasi? Biztos valami netes, csetes ismerős, akit még nem is láttál. Én mindenképp szégyellném, hogy ilyen ütődött lányom van.

Nyáron valamikor hozzám is eljöhetnél egy hétvégére. Fizetném a vonatot. :D

2016. jún. 4. 23:03
 16/24 anonim ***** válasza:
41%
Láthadnád magad a híradóban hogy eltüntél.
2016. jún. 4. 23:05
 17/24 anonim ***** válasza:
34%
En nem annak nem orulnek, hogy hazudott, hanem hogy konnyen kaphato r***nc lett a lanyombol, aki csakugy fiukhoz jarkal, naluk alszik, dugatja magat "mert ugyse lesz komoly kapcsolat". Szanalmas.
2016. jún. 5. 06:41
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

"és úgy sem lenne tartós a kapcsolat."

Ezek szerint még a lány utazik oda mint egy "mobil kéjgép", hogy valaki belé ürítsen?!

Szánalmas.

Gondolom, hogy a kérdező ez a lány.

2016. jún. 5. 09:38
 19/24 anonim ***** válasza:
33%

Nagykorú 19 éves!

Oda megy,azt csinál amit akar! Senkinek semmi köze hozzá,nem is értem miért kell hazudnia,ha elmegy szó nélkül akkor sincs semmi.

2016. jún. 5. 11:03
 20/24 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nagykorú és odamegy, ahova akar, de azért én marha szomorú lennék, mert úgy gondolnám, hogy annál azért okosabb és karakánabb lányt neveltem, hogy összesen három órát utazzon azért, hogy valami nyikhaj egyszer megdugja.
2016. jún. 5. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!