Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szulok ti mit szolnatok ha a...

Szulok ti mit szolnatok ha a lanyotok pasija egy felenk srac lenne?

Figyelt kérdés
Ilyenre gondolok: vekony, nem izmos, halk keveset beszel, szegyenlos
2016. júl. 31. 19:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
26%

Látom már a szülök is jobban örülnének a nagyképű, kemény csávóknak, akik megkúrnak mindenkit akit csak érnek, és "hűen" szeretik a ő kis lányukat...

Attól, hogy nem beszél, és szerény, még ugyan úgy megvédi/megvédheti a lányt, mint a legtöbb, züllött kis hülye pxcs.

Megérett ez a kib#szott világ a pusztulásra.

2016. júl. 31. 20:37
 12/19 anonim ***** válasza:
90%
Nem nektek kell, hogy tetszen! A lányotoknak jó, akkor mi a gond !
2016. júl. 31. 21:17
 13/19 anonim ***** válasza:
81%

# 11

Bocs, de úgy tűnik, nem jeleskedsz szövegértésből, ha a válaszokból tényleg ezt szűrted le.

2016. júl. 31. 22:58
 14/19 anonim ***** válasza:

Voltaképpen a nőnek kell boldogulnia a természetével, ha neki megfelel, akkor nincs gond.

Az embert úgyis hamar ki lehet ismerni, akkor pedig kijönnek a jellembeli hiányosságok.

Legtöbbször viszont ezek jól megválasztott szerepek, a domináns szeret irányítani, a szubmisszív meg szereti, ha irányítják.

2016. aug. 1. 08:00
 15/19 anonim ***** válasza:
18%

Ha a lányom határozott, erős természet, hát legyen, játssza csak az alfát a fiúcska mellett, majd koppan a következővel.

Ha meg még kis naív, hát... Minden kislány szereti a kiskutyákat. Pláne, ha a fiú szülei pénzesek is esetleg. Aztán, majd benő a feje lágya, és férfit fog akarni. Na, nem a nagyképű majomszabásút, hanem olyat, aki azért nem szrja össze magát bármitől, és a hangját is megtalálja.

Kínlódnak egy darabig, aztán meg majd elmúlik.

2016. aug. 1. 11:30
 16/19 anonim ***** válasza:
55%
Ha a lánynak bejön akkor nem értem hogy mi a gond?
2016. aug. 1. 13:42
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem én akarok járni vele, úgyhogy inkább a lányom viselkedését figyelném, nem a fiújáét. Nekem az a fontos, hogy a lányom boldog és kiegyensúlyozott legyen.
2016. aug. 1. 14:00
 18/19 anonim ***** válasza:
53%

# 13

Ahogy mondod, nem jeleskedem. "Ketteskedtem" belőle. :)

2016. aug. 1. 19:09
 19/19 anonim ***** válasza:
#18 Látszik, lol
2016. aug. 1. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!