Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők ti el tudnátok fogadni...

Szülők ti el tudnátok fogadni ha a lányotok egy arab férfival járna?

Figyelt kérdés
A párom Hollandiában született, de arab származásu. Normális életvitelű, még tőlem is modernebb a felfogása. Ezt csak azért írom le, hogy ő pl. nem vallásos, rendes munkahelye van, jó környéken él.Lassan aktuális lesz hogy bemutatom a szüleimnek és ezért tettem fel a kérdést, hogy ti mit szólnátok hozzá?
2016. szept. 6. 19:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
68%

Jajj, ez a sok sztereotípia,meg beskatulyázás.

Az én férjem muszlim, Jordániában született, de itt él 20 éve. Jó nevű szülész-nőgyógyász-neonatológus. 17 éve vagyok a felesége , két gyermekünk van, a világ legrendesebb embere, hangos szót én még nem halottam tőle. A vallását gyakorolja, ami annyiból áll, hogy imádkozik napközben, mikor elő van írva, tartja a ramadant, és nem eszik sertéshúst.

2014-ben voltunk együtt Jordániában, kifejezetten szimpatikus családja van, az anyósom egy tündér, az apósom szintén, semmi baj nem volt. Nem kellett kendőt hordanom, és el sem adott kecskékért :) A családom elfogadta, sőt, nagyon büszkék arra, amit itt elért.

2016. szept. 6. 19:41
 12/24 anonim ***** válasza:
3%

A lányomnak boldog jövöt szeretnék.

Szerintem a TETTEI beszelnek, hogyan viselkedik veled , segitökesz, kényeztet ?

A problema az arab ferfiakkal az lehet , h mind azt mondjak szinglik , de közben kiderulhet h az unokatestvérével már 9 éves korától házas , eligérték neki .

En azt tanultam meg , h egy arab ferfi se szingli , 9 eves koruktól foglaltak.

Persze kivételek vannak , azok közul akik nyugaton születnek, h vegul ök szakitanak a hagyomanyokal es szep nyugati szöke lanyt vesznek el ...

Sok sikert !

2016. szept. 6. 19:50
 13/24 anonim ***** válasza:
34%
nem
2016. szept. 6. 20:03
 14/24 anonim ***** válasza:
45%
Nem örülnék neki sajnos, ez van, egy cigánynak is jobban örülnék. Az arab férfiak nagyon jól el tudják játszani a jófejt a házasságig és mivel a munkám miatt, sokszor kell velük kommunikálnom, tudom, hogy teljesen semmibe vesznek, csak azért, mert nő vagyok. Ez európában teljesen elfogadhatatlan, de eúropában meg is játsszák magukat rendesen, ha szexet akarnak. Tisztelet a kivételnek, nyilván van olyan is, de nem örülnék ha a gyerekem ekkora kockázatot vállalna be.
2016. szept. 6. 20:10
 15/24 anonim ***** válasza:
38%
Ha bemutatott a szüleinek, az jó jel , úgy néz ki h nyilt kártyákkal játszik
2016. szept. 6. 20:20
 16/24 anonim ***** válasza:
42%
Ezzel nincs semmi baj. Ha ott él, a szülei is ott élnek, dolgoznak akkor nem valószínű, hogy a kérdezőt egy arab országba akarja elcsalni.:-) Szerintem embereket nem lehet elítélni a származásuk alapján.
2016. szept. 6. 20:47
 17/24 A kérdező kommentje:
Ha a párom esetleg megjátszaná magát, és nem venném észre akkor nagyon rossz emberismerő lennék. Náluk pl. az apukája is tisztelettel beszél az anyukájával.A párom is sokkal több mindent megtett már értem mint az eddigi pasijaim.
2016. szept. 6. 20:54
 18/24 anonim ***** válasza:
81%

nekem meg az apám jordán.

Azért az nem mindegy ám,hogy melyik arab országból jön valaki,óriási különbségek vannak.

a lányom nélkül soha című filmben pedig nem arab,hanem perzsa szereplők vannak,teljesen különböző nép. kb mint a német meg az albán.

2016. szept. 6. 21:04
 19/24 anonim ***** válasza:
31%

Ha annyira ismered miert is itt varsz biztatast ?

En kulfoldon elek es egy csomo gettos nepmuszlimt ismerek akik kovacs aichat csinalnak a katakbol es egyutt nyomorognak a tarsadalom peremen

De hajra ha neked ez az igenyed

2016. szept. 6. 22:30
 20/24 anonim ***** válasza:
46%
hidd el aki írta hogy 20 éve házas a muszlim férjével az más kategória, mert az a generáció meg letette a lábát egy országba és nem érzi bizonytalannak magát, de új generációval az a gond, hogy nem tartozik se ide se oda és ha nem is most de egyszercsak robban a bomba és kiderül melyik országot akarja képviselni az újat ahol lakik vagy a régit ahonnan származott, egyet tippelhetsz mit fog választani. Oké járjatok együtt ha akartok,de ne menj hozzá és ne költözzetek az ő országába, soha!Hány terrorista van aki 20-on éves és világ életében ott élt teszem azt Amerikában, ott is született és egyszer csak mégis áttért, mert meggágyúlt a bevándorlók miatt, mivel így erősödött az önbizalma és a rég elfeledett hite.Én eleve nem állhatom ezt a fajtát, ahogy az alacsonyabb szintű négereket sem és a proli cigányokat sem. A vér nem válik vízzé és pont.
2016. szept. 7. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!