Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti mit szólnátok, ha...

Szülők! Ti mit szólnátok, ha a lányotok egy arab fiúval járna?

Figyelt kérdés
Tetszenek nekem az arab fiúk, el is tudnék képzelni egy párkapcsolatot. Még most nem, mert a közelben egy sem lakik, majd ha egyetemre fogok járni talán, mert abban a városban rengeteg arab fiút láttam már. A szülők mit szólnának hozzá?
2013. júl. 7. 23:47
1 2
 1/19 Egy ork ***** válasza:
93%
Úgy hallom, Debrecenbe mész továbbtanulni. :)
2013. júl. 8. 00:15
 2/19 anonim ***** válasza:
81%
Te tudod, de készülj fel, hogy a tulajdona leszel szó szerint és ne hidd, hogy ez az arab srác más mint a többi.
2013. júl. 8. 00:17
 3/19 anonim ***** válasza:
63%
Válassz körültekintően es akkor nem lesz gond! Ha azok a fiúk itt tanulnak, akkor valamelyest "magyarosodnak"! Ha komolyan gondolod valamelyikkel, akkor már nem árt ovatosabbnak lenned, ám szerintem ez minden férfira igaz, nem csak az arabokra! Egyébként lassan 7 éve leszek egy arab felesége, boldog házasságban, két kicsivel es nem éppen úgy nézek ki, mint akit elnyomnanak, sőt....! Sok sikert!
2013. júl. 8. 01:33
 4/19 anonim ***** válasza:
91%

En fraszt kapnek! En magam is randizgattam egy arab fiuval. Jokepu volt, kedves es hazudos. 4 honapig tartott a romanc. Kisse kiakadtam mikor kozolte ha sonkas szendvicset ettem, akkor sajna nem csokolhat meg. Viselt engem mint valami szep ekszert. Azt hitte o iranyit.

Okos volt de megsem elegge mert azert csak figyeltem mikor mit mond...raadasul szerette a sort ami ugye alkohol es tilos...de a sonkas szendvics szurta a szemet...intim szferaban keves. Sok ismerosom van aki muszlim arab barattal vagy ferjjel dicsekedhet. Nem sok boldog igazan kozuluk. Igazabol nem is ertem miert maradnak ha nekik nem jo. Ha mar mindenkeppen sotetebb boru fiut szeretnel, valassz inkabb a te ertekeidhez kozel allo fiut. En SOHA nem adnam a Karacsonyomat senkiert.

2013. júl. 8. 04:14
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a külső alapján kell párt választani! Ismerd meg a szokásaikat, életszemléletüket, elvárásaikat, törvényeiket! Ez nagyon fontos! Ismerek olyan nőt, aki arab férfihoz ment feleségül, és biztosan vannak kivételek, de ő nem valami boldog. Nagyon sokmindent nem tudsz még róluk. A fekete szemöldök és kisugárzás nem tesz egy életre boldoggá!
2013. júl. 8. 08:23
 6/19 anonim ***** válasza:
68%
Én teljesen kiborulnék. Egyetemen tanítok és vannak arab diákjaim, komolyan mondom, hogy akármilyen behízelgő a modoruk nagyon nagy ívbe kerüld őket! Nő vagyok, semmibe se vesznek természetesen, mindig mindenben kiskapukat keresnek, nem akarnak tanulni csak ügyeskedni és ha megbuknak egy vizsgán jönnek alkudozni mint egy arab piacon és ha nem engedek mennek tovább addig, amíg találnak valakit, aki nem hajtja el őket és jönnek vissza, hogy a dékániból xy ezt meg azt mondta. Komolyan borzalmasok, persze biztos van kivétel, de remélem meggondolod azért magad, annyi kedves, rendes és értelmes magyar fiú van, vagy ha külföldi kell akkor keress inkább németet, de mindenképp közeli kultúrát.
2013. júl. 8. 09:34
 7/19 anonim ***** válasza:
72%

Osztom az utolso velemenyet.

Teljesen kiborulnek..

Olyan helyen elek,ahol rengeteg muszlim van.

Munkatarsaim kozott is van 2.

Imadnak a rasszizmussal takarozni,ha szoba kerul a vallasa akkor egy eroszakos b@romma valik,csak hajtja a magaet...

Hazudnak,szart kevernek,kerni nem tudnak,a noket sz@rba sem veszik...

Isznak,drogoznak,lustak de ha a sult diszno szagat megerzi rosszul van. A kepmutatas mesterei.

Persze biztos vannak kivetelek,bar en meg eggyel sem talalkoztam..

En biztos szobafogsagra fognam a lanyom de mivel itt fog felnoni esze agaban sem lesz arabbal kezdeni:)

2013. júl. 8. 09:49
 8/19 anonim ***** válasza:
62%
Nem értem mi bajotok azzal, hogy igenis vannak kivételek, mint az en férjem! Vallásos, nem iszik alkoholt, nem bulizik, nincs semmi káros szenvedélye, nem terrorista es legfőképpen nem zár el mindentől, igenis van beleszolasom q dolgokba! négy évig a nap 24 órájában együtt voltunk, es nem sulykolt meg hazudozott semmit sem! Rendesen, haza jár munka után, nem a barátaival csavarogni! Engem speciel éppenseggel felemelt magához, nem pedig elnyomott! Önbizalmat adott nekem, határozottságot, hogy egyedül is képes vagyok mindenre, sokat tanultam tőle! Mikor megismertem pizzát nem mertem telefonon rendelni, most eltudnam vezetni a cégét, ami tisztességes tevékenységét folytat! Csakis jót kaptam tőle! Nem kellene mindenkit egy kalap alá venni!
2013. júl. 8. 11:29
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó! Ha a férjed ilyen, akkor nyilván ő a kivételek közé tartozik, ami tiszteletre méltó csak a kultúrájuk miatt náluk sajnos nem ez a természetes. Valószínűleg ő a ezektől a "szokásaiktól" elrugaszkodott, aminek csak örülni lehet. Most így összességében írták le a válaszolók a tapasztalatikat, mert sajnos ezt tapasztaljuk a legtöbbször. DE ezeket semmiképpen ne vedd sértésnek a férjedre nézve, mert akkor annál nagyobb kincs, hogy ő nem ilyen! Szerintem ezt fogd fel így. Ez olyan, hogy a szülők többsége annak sem örül, ha egy romával jár a fia, lánya. Viszont ott is vannak kivételes esetek, akiket meg becsben kell tartani én úgy gondolom.

Egyébként én anyaként ideges lennék és elbeszélgetnék a lányommal, próbálnám figyelmeztetni, hogy ennek milyen következményei lehetnek, de alapból úgy nevelném a gyerekemet,hogy ilyet ne... Sajnos az én ismerőseim között több házaspárnál probléma volt a férfival, még válás után is és egy ilyen házaspár ismerősömről se tudnám elmondani, hogy boldog házasságban élnek.

2013. júl. 9. 18:38
 10/19 anonim ***** válasza:
77%

Nyilván vannak kivételek, mondjuk mikor valaki arab származású, de nem vallásos és Magyarországon nőtt fel, az itteni kultúrába született bele. Ebben az esetben tulajdonképp nincs is mitől félned, hiszen ugyanúgy viselkedik, mint bárki más a mi, vagy az ehhez hasonló kultúrákból.

Azt viszont fontos leszögezni, hogy az arab kultúra, vallás olyan értékrendet állít fel, ami gyökeresen különbözik az itteni szokásoktól.

2013. júl. 9. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!