Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti mit szólnátok, ha...

Szülők! Ti mit szólnátok, ha a lányotok egy arab fiúval járna?

Figyelt kérdés
Tetszenek nekem az arab fiúk, el is tudnék képzelni egy párkapcsolatot. Még most nem, mert a közelben egy sem lakik, majd ha egyetemre fogok járni talán, mert abban a városban rengeteg arab fiút láttam már. A szülők mit szólnának hozzá?
2013. júl. 7. 23:47
1 2
 11/19 anonim válasza:
100%
Nekem tetszenek a zenéik, az írásuk, és igen, vannak jóképűek közöttük, de én a kultúrális különbségek miatt inkább nem vállalnám a rizikót. Lehet,hogy kifogom éppen a ritka kivételt, de nagyon nagy rá az esély,hogy nem... 22/l
2013. júl. 9. 20:46
 12/19 anonim ***** válasza:
26%
Anyad, apad lennek ki is beleznelek. Ennyi erovel csavard be magad egy lepedobe es volnulj be onkent a boronbe eletfogytiglanra..UGYAN AZ.
2013. júl. 10. 00:18
 13/19 anonim ***** válasza:
72%

Nagyon remélem, hogy ha valaha lesz lányom, sikerül gúy nevelni, hogy eszébe se jusson.

Egy hónapja élek egy arab családnál, hát ezek egyszerűen nem normálisak! Számomra elképesztő például az, hogy az apuka saját bevallása szerint imádja a feleségét, de ettől függetlenül sokszor úgy beszél vele, mint a kutyával. Nem értem, mit mond, de a hangsúlyból egyértelmű. A nő meg alázatosan hallgat...

Én most tapasztalom meg, mit jelent valójában a kulturális különbségek kifejezés. Ha valami, hát az már biztos, hogy a férjem ha nem is kizárólag magyar, de biztosan európai lesz. Esetleg amerikai. De az biztos, hogy nem arab. Túl nagy a kockázat. Nem vágyom rá, hogy a férjem esetleg pár év múlva bekattanjon és nevelő jelleggel elverjen, a családja meg bólogasson, hogy vééégre megjött az esze...

2013. júl. 10. 09:42
 14/19 anonim ***** válasza:
78%
De jó olvasni, hogy vannak, akik ezt átlátják és így gondolják, mint én... Annyira utálom amikor tiszteletlenül viselkednek már az utcákon is, mint például amikor megbámulnak vagy oda jönnek "csak úgy" ismerkedni és a végén az lesz belőle, hogy taperolni kezd és azt hiszi neki mindent lehet, mert ugye mi "európai k.vák" lennénk... Náluk a nők nagyon eltakarják a testüket mi meg azért tényleg szabadabban öltözünk. Egyáltalán nem öltözködök kihívóan nem szeretem a térd fölötti ruhákat és a mellemet és más testrészemet se szeretem kitenni, de még így is úgy bámulnak, mintha nőt még életükben nem láttak volna... Beszélgettem már arab férfival egy biztos nem volt kint mind a négy kereke..:D
2013. júl. 10. 10:10
 15/19 anonim ***** válasza:

Rengeteg arab ismerősöm van és a párom is arab. Nagyon szeretjük egymást, TISZTEL, sose beszélne velem mint egy kutyával. Valóban más kultúra de meglehet szokni, ha megérti az ember, hogy mi miért van. A szüleim kicsit nehezen fogadták/fogadják de majd megszokják.

Valaki írta, hogy hallotta már az arab férfit a feleségével beszélni. És, hogy eléggé durván hangzott. - Én tanulom az arab nyelvet és eléggé "durva" hangzása van , tehát nem igazán ez a szép, kellemes hangzású nyelv.

2013. júl. 15. 10:40
 16/19 anonim ***** válasza:
Hááát, például apukám előtt anyukám pont egy arab sráccal járt, a nagymamám imádta, és a srác is abszolút rendes volt, anyának még mindig egy kellemes emlék.
2013. júl. 16. 13:27
 17/19 anonim ***** válasza:
Apáékkal mikor beszéltük akkor ők azt mondták, hogy nem zavarná őket. Bár tudják, hogy nem is jönnék össze arabokkal. Ok: túl nagy kult. különbségek vannak köztünk. Persze ha itt nőtt fel biztos másképp állnék hozzá. Félreértés ne essék semmi bajom nincsen velük semmi biztos vannak köztük olyan ember köztük aki rendes stb.
2013. júl. 24. 15:15
 18/19 anonim ***** válasza:
Ne ülj fel vele repülőre.
2013. júl. 25. 13:35
 19/19 anonim válasza:
Unokanővéremnek is arab párja van. A szülei először nagyon nem örültek, féltették és ezt természetesen neki is megmondmondták. Szerencsére kellemeset csalódtak!Én már első találkozásnál nagyon megkedveltem. Azóta 4év telt el, van egy gyönyörű lányuk és nagyon boldogok együtt. Nem iszik alkoholt, kedves, a családja mindennél fontosabb, állandó munkája van, humoros, és ebből kifolyólag az egész család megkedvelte. A gyerekekkel remekül bánik, és imádják őt! Csak unokatesóm miatt tanult meg magyarul. Úgyhogy én azt mondom, tényleg vigyázni kell, meg kell őket ismerned rendesen, ugyanúgy mint egy magyar vagy éppen európai férfit..
2013. júl. 25. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!