Szülők! Ti mit szólnátok, ha a lányotok egy arab fiúval járna?
Nagyon remélem, hogy ha valaha lesz lányom, sikerül gúy nevelni, hogy eszébe se jusson.
Egy hónapja élek egy arab családnál, hát ezek egyszerűen nem normálisak! Számomra elképesztő például az, hogy az apuka saját bevallása szerint imádja a feleségét, de ettől függetlenül sokszor úgy beszél vele, mint a kutyával. Nem értem, mit mond, de a hangsúlyból egyértelmű. A nő meg alázatosan hallgat...
Én most tapasztalom meg, mit jelent valójában a kulturális különbségek kifejezés. Ha valami, hát az már biztos, hogy a férjem ha nem is kizárólag magyar, de biztosan európai lesz. Esetleg amerikai. De az biztos, hogy nem arab. Túl nagy a kockázat. Nem vágyom rá, hogy a férjem esetleg pár év múlva bekattanjon és nevelő jelleggel elverjen, a családja meg bólogasson, hogy vééégre megjött az esze...
Rengeteg arab ismerősöm van és a párom is arab. Nagyon szeretjük egymást, TISZTEL, sose beszélne velem mint egy kutyával. Valóban más kultúra de meglehet szokni, ha megérti az ember, hogy mi miért van. A szüleim kicsit nehezen fogadták/fogadják de majd megszokják.
Valaki írta, hogy hallotta már az arab férfit a feleségével beszélni. És, hogy eléggé durván hangzott. - Én tanulom az arab nyelvet és eléggé "durva" hangzása van , tehát nem igazán ez a szép, kellemes hangzású nyelv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!