Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők ti el tudnátok fogadni...

Szülők ti el tudnátok fogadni ha a lányotok egy arab férfival járna?

Figyelt kérdés
A párom Hollandiában született, de arab származásu. Normális életvitelű, még tőlem is modernebb a felfogása. Ezt csak azért írom le, hogy ő pl. nem vallásos, rendes munkahelye van, jó környéken él.Lassan aktuális lesz hogy bemutatom a szüleimnek és ezért tettem fel a kérdést, hogy ti mit szólnátok hozzá?
2016. szept. 6. 19:05
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Utolso igazad van

Ezek a legveszelyesebb emberek nem muszlimok es hontalanok gyokertelenek hit nelkuliek.

Ezekbol lesznek a terroristak ezt mar tobbszor lattuk.

2016. szept. 7. 09:16
 22/24 A kérdező kommentje:
Nem biztatást várok csak feltettem egy kérdést. Ez nettó hülyeség, hogy ő pl. visszamenne élni Tunéziába, a szülei sem mennének vissza. Mint írtam, ő nem vallásos, olyan mint a többi nyugat-európai ember.
2016. szept. 7. 09:27
 23/24 anonim ***** válasza:
aki megölte amerikában a melegeket star sarw fan volt, pont mint a többi amerikai. Jó járj vele,de tartsd nyitva a szemed, ja és apám aki nem muszlim hanem normál magyar férfi 10 évig!! tartani tudta magát és nem derült ki hogy pszichopata/alkoholista(zugivó)/depressziós, érted anyám pedig figyelt kit választ mégis tíz évig (otthon) makulátlanul viselkedett. Később persze véletlenül derült ki hogy mindig is bajok voltak vele, csak a szülei csesztek erről szólni. Szóval soha senkinél nem tudhatod valójában milyen.
2016. szept. 7. 09:35
 24/24 anonim ***** válasza:
párdon star wars akart lenni
2016. szept. 7. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!