Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam meg a szüleimnek,...

Hogy mondjam meg a szüleimnek, hogy összejöttem egy arab fiúval? 17\L

Figyelt kérdés
1 hónapja vagyunk együtt,két éve költöztek ide,itt tanul az egyetemen,nagyon kedves,jól szituált családból,nagyon szeretem és be szeretném mutatni a szüleimnek,de anyáék nagyon nem szeretik,mindig szidják őket,ha a TV-ben van valami hír arabokról,akkor is nagyon ellenségesek Velük szemben. Hogy mondjam el nekik?
2015. jún. 26. 15:11
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
84%

Mondd meg nekik, kerek perec, hogy arab a pasid. Ha nem tetszik nekik, kimutatják, de végül is, a te döntésed, nem irányíthatják az életed örökké. Majdnem felnőtt vagy.

A barátod hány éves? Mert lehet, hogy azt hozzák fel a szüleid, hogy "Túl nagy a korkülönbség."

2015. jún. 26. 15:16
 2/35 anonim ***** válasza:
40%

:)

Kedves szulok, ezert vigyazzatok hogy kit szidtok folyamatosan a kislanyotok elott, mert akkor tuti hogy dacbol is olyan part fog keresni maganak.

2015. jún. 26. 15:26
 3/35 anonim ***** válasza:
36%
Legalább olaj mágnás az apja? :D Jó sora lesz az unokáknak... :D
2015. jún. 26. 15:35
 4/35 anonim ***** válasza:
78%
Uffff.. ez rém gáz. Ebből nagy harc lesz, de a kapcsolat az garantáltan tiltólistás. Én is hasonló cipőben jártam :S
2015. jún. 26. 15:35
 5/35 anonim válasza:
57%
Szia!Szerintem először csak mondj nekik annyit hogy,van egy srác akivel jártok.Fordíts rá időt hogy,anyudnak mindig mesėlj róla hogy,milyen kedves,figyelmes ,inteligens stb.(Csak mert anyuk puhíthatóbbak) A szüleid meg úgy is beszėlgetnek rólad.Anyud majd meggyőzi apudat helyetted is.Aztán amikor már ők is extra kíváncsiak lesznek akkor dobd fel nekik a nemzetisėgi tėmát.Ėn a helyedben mondjuk várnėk vele hogy,szemėlyesen találkozzanak vele ės akkor jöjjenek rá hogy,külföldi.Akkor nem lesz idejük előítėleteket gyártaniuk.Sok sikert!
2015. jún. 26. 15:39
 6/35 anonim ***** válasza:
10%
* a kérdező szüleinek.. előző voltam
2015. jún. 26. 15:56
 7/35 anonim válasza:
62%
Allahu Akbar!
2015. jún. 26. 15:57
 8/35 anonim ***** válasza:
17%
Hát ezt picit fura volt olvasni, hogy a szüleid ennyire, hogy is mondjam rasszisták...ha azt a szempontot figyeljük, hogy a szüleid nem bírják őket, akkor gáz a helyzet viszont, ha azt, hogy elmondod nekik teljesen őszintén és határozottan, akkor rendben van. A lányukért ezt csak megtehetik...vagy az is működhet, ha a fiút elhívod magadhoz és bemutatod nekik, de inkább maradj a határozottságnál. Sok sikert nektek és írj rám, ha sikerült a dolog, mert erre most kíváncsi lettem...:)
2015. jún. 26. 16:02
 9/35 anonim ***** válasza:
29%
Tök jó, hogy a Magyar férfiaknak pedig esélyük sincs az itthoni lányoknál mert kikosarazzák őket!^^ Mielőtt nekem támadnátok, csak olvassátok a "Felnőtt párkapcsolatok" kategóriát! :) Ja és takbír...
2015. jún. 26. 16:06
 10/35 anonim ***** válasza:
30%
allj elejuk, es monndd meg egyszeruen. en is mar az elso par mondatban elmondtam, hogy milyen szarmazasu, es bar az elejen volt egy apro meglepodes, de azt leszamitva soha semmilyen gond nem volt belole.
2015. jún. 26. 16:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!