Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Összejöttem egy arab pasival....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem egy arab pasival. Lassan már a házzasságot tervezgetjük, de mondta, hogy van egy fia, és én nem biztos hogy így erre kész lennék. Milyen mindkettőnknek megfelelő megoldások vannak?

Figyelt kérdés
2014. márc. 9. 23:58
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
89%
Asszem ma nekem ennyi gyakori elég volt a napra, úgyhogy nyugovóra térek.
2014. márc. 9. 23:59
 2/30 anonim ***** válasza:
92%
Olvass utána az arab szokásoknak, az arabok általános jellemeinek, vallási nézeteiknek attól függően, h a párod mely helyről származik stb., aztán gondolkozz, h van-e értelme házasságot kötnöd és mit fogsz tudni elbírni és mit nem.
2014. márc. 10. 00:15
 3/30 anonim ***** válasza:
84%
En biztosan nem terveznek hazassagot arab teruletrol szarmazo ferfival.
2014. márc. 10. 00:18
 4/30 anonim ***** válasza:
38%
Te vagy az Zs..i?
2014. márc. 10. 00:22
 5/30 anonim ***** válasza:
98%
Ugye találkoztál már vele élőben is? Nem csak net szerelem?
2014. márc. 10. 00:25
 6/30 anonim ***** válasza:
93%

Az arab férfiak általában már egy hét után a házasságot tervezik.

Szóval ennek azért ne dőlj be.

Ha reálisan történnének a dolgok, nem csak említette volna, hogy van egy fia, hanem ismernéd már az elejéről fogva.

Nem?

Ha Te erre nem biztos, hogy kész lennél, akkor nyílván nem vagy még 25 éves sem.

Most őszintén:

Kell ez neked?

31N

2014. márc. 10. 00:35
 7/30 anonim ***** válasza:
93%

Arab területre ki ne költözzetek, mert ott nagy eséllyel tárgyként fog kezelni, több ilyet ismerek. Haza menekülni meg nem egyszerű.

Annyira sem ismerted, hogy van egy fia, de már házasságot terveztél?

2014. márc. 10. 01:34
 8/30 anonim ***** válasza:
72%
nézd meg a Lányom nélkül soha! című filmet, és gondolkodj el azon, amit látsz. Nyilván nem 100%, hogy ez történik minden esetben, és gondolom, itt is lesz valaki, aki jelzi, hogy náluk jól sült el, de ez sem jelenti azt, hogy nálatok is úgy fog. Az, hogy akkor szól, hogy amúgy van még egy gyereke valahol, amikor már házasodnátok, hát, nem éppen vall őszinteségre. Nézd meg azt a filmet, tényleg!
2014. márc. 10. 01:53
 9/30 anonim ***** válasza:
13%
Ezt a sok szemét előítéletet, némi fajgyűlölettel megspékelve...hihetetlen! Második voltam.
2014. márc. 10. 02:13
 10/30 anonim ***** válasza:
79%
nem előítélet, hanem ítélet miután személyes ismeröseim élték át -.-
2014. márc. 10. 02:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!