Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég nagy gondban vagyok. Esetleg tudtok nekem segíteni?
Egyiptomi fiúval készülök házasodni. Én MÉG itthon vagyok,ő pedig kint. De akadt egy kis nehézség. Hova küldjem? Egyiptomba nincsen anyakönyvvezető?
Vagy küldjem a konzulátusra?
Melyik "szerv" csinálja?
Tulajdinképpen mit?
Épp a kérdés tárgyát nem írtad le...
Tényleg...bocsámnat,már be kattantam ettől a sok papírozástól meg költözködéstől. Szóval kéne a vőlegényem házassági szándéknyilatkozat, de nem tudom neki elmagyarázni mi kell, vagy hova menjen.
Egyiptomba nincsen anyakönyvvezető?
Vagy küldjem a konzulátusra?
Melyik "szerv" csinálja?
De a lényeg,hogy van Egyiptomban anyakönyvvezető? Vagy ott ki ad össze minket? Stb,stb.
én azt nem értem, ha ő egyiptomi, akkor ő hogy a fenébe nem tudja ezt? mert te itthon tudod mit kell csinálni, ha házasodni akarsz, szóval ő a saját hazájában.....
na mindegy, egyébként meg az elsővel értek egyet, lehet, hogy a jövőre nézve az lenne a leghasznosabb, ha nem tudná a pasi elintézni...
Figyi ezt jól átgondoltátok? Én is voltam kinn párszor és nem egyszer hallottam, hogy egyiptomi fiúk összejönnek európai csajokkal, annyira magukba bolondítják őket, hogy jön a házasság, aztán szépen kisemmizik őket, mert legtöbbször a pénz miatt házasodnak.
Miért neked kell küldeni? A saját országában neki kell tudnia hogy ezeket a dolgokat hogy kell intéznie. Ha ő se tudja te mégis honnan szedd az infót? Esetleg hívd fel a konzulátust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!