Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S! Chipandale fiúra lenne sürgősen szükségem a barátnőm lánybúcsújára. Tudtok esetleg vmlyen pasit, aki Salgótarján, maximum Hatvanból el tudna jönni holnapra?
Figyelt kérdés
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!2012. júl. 12. 13:21
1/6 anonim válasza:
Érdemben sajnos nem tudok segíteni, de nincs egy srác haverod, aki csak heccből vagy esetleg 1-2 ezer forintért elvállalná? Én sok olyan helyen jártam már, ahol ez így működött, nem a profizmuson volt a lényeg, hanem azon hogy jót nevessünk!
2/6 A kérdező kommentje:
Már körbe hívtam mindenkit, de sajnos senki nem ismer senkit, aki eljönne :( Pestről meg egy 8-10 perces műsor 50 ezer. :(
2012. júl. 12. 13:33
4/6 A kérdező kommentje:
Ott csak Pestiekre találtam 50 ezerért. :(
2012. júl. 12. 13:40
5/6 anonim válasza:
chippendale fiúk nélkül is remek a lánybúcsú és olcsóbb is!
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, de a cajszi álma már régtől az volt, hogy az ő lánybúcsúján legyen vetkőzős fiú. nem maganak akarom, sőt én a csajoknak meg is mondtam, hogy az enyémre nem kellenek, s nem is voltak. De neki kell, hát akkor legyen.
2012. júl. 12. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!