Ha egy hónapban 1x, maximum 2x látogat meg az apukám, akkor rossz apának számít?
Nem. Akkor számít rossz apának, ha te úgy érzed, hogy nem szeret téged, nem törődik veled.
Minden más (milyen gyakran jön,mit fizet,mit kapsz tőle) a körülményektől függ, ami mindenkinél más. Csak az számít, hogy szeret-e
Ráadásul van olyan helyzet, amikor nem TUD többször menni az apuka.
Pl. férjem menne akár minden hétvégén, de örülhet, ha a volt felesége kéthetente a hivatalos láthatásra beengedi.
Ezt neked kell érezned milyen apuka, nem a látogatás gyakoriságától függ valaki szeretete.
Nem, nem feltétlen.
Nem emiatt lesz rossz apa. Van rossz apa, aki nap mint nap látja a gyerekét, mégis rossz és lehet ilyen is, aki (gondolom?) menne többször, de nem tud. Ettől még nem lesz rossz apa.
Bár nem a legjobb dolog, legalább telefonon kell szerintem tartani a kapcsolatot. Egyik barátnőm kb havi 3x látja az apját, de kb minden másnap telefonálnak egymásnak, elmondják mi van Velük. :)
Nem hiszem,hogy rossz apa.Ha telefonon is tartja veled a kapcsolatot,foglalkozik veled és érzed,hogy szeret akkor nem rossz apa-szerintem. :)
Én például az én apámat elég rossznak tartom,félévente 1szer látom,2 havonta felhív telefonon,gyerektartást nem fizet,ahol tud keresztbe tesz... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!