Félek! Elkapott a rossz érzés. Mit csináljak?
Apa kamionos és tegnap este ment el és szerintem csak csütörtökön vagy pénteken jön haza. Mindig szoktam félni, hogy nehogy valami gáz legyen az úton mert most többszáz km-el arrébb járkál. Most hirtelen bevillant egy kép, hogy ott ülök mellette (szoktam vele menni), átjött az illat meg hirtelen megdermedtem. Fura volt...oké. Mentem ki inni a konyhába és hirtelen apa illat lett és olyan volt mintha nem lennék egyedül és elkezdett folyni a könnyem. Remélem nem történt vele semmi! Azért elég sok barom járkál az utcán...apa meg már lassan 18 éve benne van ebbe a sofőrködésbe és egyetlen egy balesete volt de az munkán kívül. Annyira félek, hogy történt vele valami. Nem tudom felhívni meg ha felhívnám lehet, hogy hülyének nézne:D ha valami történt volna már hívtak volna minket nem? Már vagy 10 perce történt velem ez. Mi lehetett?
14/L
Szerintem csak túlspilázod a féltést, apukád meg békésen robok a kamionjával. Nyugodj meg, biztosan nincs semmi baj.
Miért nem tudod felhívni? Nincs mobilja?
Szerintem apukádnak nicns semmi baja.:)
Egyszerűen lehet,hogy hallottál valami ilyesmi "balesetről"
vagy filmben láttad.
Szerintem ne izgulj!:)))))
Szia! Van hír apud felől? Felhívtátok?
Biztos minden rendben van, csak hogy megnyugodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!