Nagyon gáz, hogy nem megyek? Nem is szeretnék, de így olyan rossz érzés. (Többi lent! ),
Szerintem tökéletesen igazad van. Azok (ahogy én látom a környezetemben), akik olyan helyekre járnak, ahol sokkal idősebbek vannak, általában hamarabb kezdenek el mindenféle dolgot, hiszen hozzájuk igazodnak. Ja, meg az a menő, amit a 20 évesek csinálnak, szerintük. Aztán 18 éves korukra kiégnek, hiszen már mindent kipróbáltak, meguntak, stb. Mindennek megvan a maga ideje.
22/L
Azt mondod, nem szeretnél menni, akkor persze, hogy jobban jársz, ha otthon maradsz.
Ha nem szeretsz ilyen helyekre menni, és te is elítéled azokat a dolgokat amik ott folynak (pia, szex a bokorban stb), akkor lehet, hogy úgysem éreznéd jól magad, hiába vannak ott a barátnőid.
Azt megértem hogy kicsit rossz hogy a többiek mind ott vannak, de cserébe szervezz velük valami programot a következő napokban, de valami olyat, ami nektek való és jól érzed magad. :)
Én 21 éves vagyok, és tudom hogy a korombeliek mit szoktak művelni ilyen bulikon, teljesen megértem a szüleidet, 14 évesen szerintem sem kéne még felügyelet nélkül ott lenni. Az más, ha mondjuk valaki elmegy a szüleivel, mert van egy jó koncert. (És az sem ciki!)
Meg ha szép és csinos lány vagy, biztos rádhajtanának páran, ha meg részeg nyomul, az nagyon kellemetlen lehet...
Aham, jobban jársz. Ne érezd magad kényelmetlenül, néha szembe kell menni az árral- főleg ha az rossz irányba vinne. :)
Sok esetben nem a tömegnek van igaza.
Teljesen igazad van! Az a gáz, aki ennyi idősen ilyen helyekre járnak sokan.
Bocsi az offért, de ez melyik város?
Gondolj arra, hogy ha ott lennél tök hülyén éreznéd magad, mindenki piál, te nem, mindenki ribanckodik, te nem... Le merném fogadni, hogy megpróbálnák a piát is rádtukmálni, és arra menne rá az egész estéd, hogy azt magyarázod nekik, hogy nem kérsz, meg utána elkezdenének cs*szegetni meg kiröhögni :S Jó, lehet, hogy a te barátaid / osztálytársaid nem ilyenek, de nekem volt pár ilyen "élményem" életem során, hát nem a legjobb, akkor már inkább az otthon kuksolás, de tényleg -.-"
20L
Jé, vannak még normálisan gondolkodó tinik! :)
A szüleid örülhetnek, h ilyen lányuk van. Tök igazad van, és egyáltalán nem gáz, h nem mész. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!