Nagyon gáz, hogy nem megyek? Nem is szeretnék, de így olyan rossz érzés. (Többi lent! ),
tök jól teszed. divatból nem kell megd*gatni magad. hál isten nem is akarod. 14 évesen még jó móka, aztán milyen cink lesz a barátnőidnek ha mondjuk 16 évesen szerelmesek lesznek, mert azért már abban a korban kezdődnek az első nagy szerelmek, és a kiszemelt srác rá sem néz mert 14 éves korától már egy csomó haverjának megvolt bomrokban , bulikban. nem erkölcscsőszködni akarok, csak tök jó h te legalább átlátod a helyzetet. nekem sincs még oyan messze a kamaszkor (23 avgyok) és tudom akkor kollégistaként mi volt menő, inni, meg szexelni. de sztem az akkori első angy szerelmem nem nagyon értékelte volna ha már 14 éves koromban átment volna rajtam a fél suli. nem is csak a kiégésről van szó, hanem hogy akik a suliban k*rvultak nem nagyon találtak normálist pasit. mármint pasit igen, de tudjátok az a tipikus fogdbeapofád asszonyállat, durregypofon, vagy van pénz de sz*r a ágyban, fűvelfával csalós. mert nekem ne mondja senki h aki már 14 évesen bulikban lesz*p legalább egy sráct/este akkor azért kapkodnak a jó faszik...
a multkor a balcsin halottam egy 20 éves korüli srác beszámolóját a haveroknak, h a diszkóban simán le... egy kis 16 éves meg a haverját is. ez csak egy kis piájukba került. engem valahol kicsit az is érdekel h ez hol volt jó a csajnak? mert teszem azt összefekszenek a buliban és jó a csajnak is akkor egészségére, de csak pippantani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!