Vannak itt olyan szulok, akik rossz anyanak/apanak tartjak magukat? Miert ez az erzes?
Én.Igyekszem erőn felül teljesíteni,de a türelmem véges...és túl hamar pattan el a cérna.
Na,nem bántom a gyerekemet.Csak kiabálok.De ezt sem kéne.
Szerintem mert 1-1 alkalommal felemeli egy anya a hangját, attól nem rossz szülő. Mindenkivel előfordul.
Bár sajnos nekem még nincs gyermekem.
Nekem is a turelmemmel van problemam... Masfel honapos babam van, es persze a babak sirnak akkor is, ha semmi bajuk, s ez engem kikeszit... Mar kicsit felemeltem ra a hangom, hogy megis mikor lesz szives elhallgatni(bar tudom, hogy valaszt nem kapok kerdesemre, es azt is tudom, hogy ettol nem fog elhallgatni...), s szegenykem ugy megszeppent...
Sz@rul erzem magam, amiert nem vagyok mindig mosolygos, turelmes, boldog, kiegyensulyozott anyuka, mint ahogy itt sokan(...) es mar mind az jar a fejemben, hogy lehet ez nem is szeretet amit erzek, es hogy mennyire sz@rul csinalom a dolgokat.. meg ilyen es ezekhez hasonlo gondolatok jarnak a fejemben... Mar jon, hogy bomboljek mert rossz anya vagyok...
20 eves vagyok, s mint sokan masok, en is egyedul nevelem(bar szuleimmel elek, de nem varom el a segitseguket. Ha kernem segitenenek, de csak akkor szolok, mikor tenyleg komolyabb helyzetrol van szo.)
Megis mit kene tenni, hogy ne legyek "rossz"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!