Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül egy szolid, maximum 15 fős esküvő?
pedig a legegyszerübb ha ott veszprémbe egy-két jónevü helyre ami tetszik beültök és kipróbáljátok. ez nem nagy fö ezért nem kell nagy elökészület´. a kaja biztos hogy normál áras lesz. pl a levesek 200-500 Ft-ig terjednek egy fogás 1000-3000 ft-ig ez nagyon sokmindentöl függ egyébként szerintem kb 5000-8000 Ft per fö fogyasztással számolhatsz ebben az ital is benne van.
szóval kb 100000 a kaja, a ruházkodásra is számolj egy 100000-t mert annyi a párodéval cipövel mindennel lesz.
aztán ha akartok virágot kocsira asztalra egyéb díszeket az minimum 50000 Ft. szóval szerintem 300000 ft cakkli pakkli meglenne.
amúgy nyugodtan telefonáljatok.
én ien sok olyan partyn és esküvön voltam ahol a helyiséget bérelték ott volt konyha rész ahol tányérok poharak, mosogatógép, hütö volt és a kaját egy cég szállította ki ilyen melegentartókban. büfé asztal volt és nagyon jó hangulat. ez a Németeknél álltalános.
Gondolkoztam esetleg svédasztalos falatozásra, de ha már ilyen pici a násznép, úgy vagyok vele, hogy megérdemelnek annyit, hogy kiszolgálják őket :)
Akkor majd beülünk egyszer-egyszer egy alkalmasabb helyre próbálgatni.
Nagyon szépen köszönöm a választ! :)
mi 6an voltunk egy igen hangulatos perzsa etteremben, mindenki eleg durvan evett ivott vizipipa is volt, meg desszert, degeszre tomtuk magunkat, a vegen csak eldoltunk a parnakaon, es beszelgettunk, volt aki el is szunyokalt :)) 45 ezret fizettunk.
szerintem valami kulonleges helyre vigyetek el a nasznepet, ha belefer. de mar 100ezerbol is nagyon emlékezetes es kulonleges minilakodalmat csaphattok :))
Én is arra gondoltam, hogy ha már egyszer ilyen kevesen leszünk, akkor ámuljon mindenki :)
Köszi Neked is a választ! :)
A miénk Pesten volt, de Veszprémben is biztos vannak olyan helyek, amik nem túlságosan terhelik meg a pénztárcát, de minőségi kaját adnak.
A fogyasztás szerintem olyan 7-10000 forint körül kijönne egy főre, ha persze mindenki degeszre eszi és issza magát [a feleségem szerint a násznép esküvő előtt két napig nem szokott enni, hogy aznap "leegye az asztalt is")
Ha 14 fő, akkor mondjuk, hogy 130-140ezer.
Plusz virág, ruha, egyéb cuccok, hát az mondjuk még egyszer ennyi, szerintem is kijöhet 300-ból.
A miénket 790 ezer volt, de nálunk 37-en voltak, és az ár nem tartalmazza a ruhánkat...
A ruhámat varratni akarom, mert találtam egy jó varrónőt. Arra számoltam mondjuk max. 50ezret. Ott van még a vőlegény ruhája, a polgári szertartás költségei, az étterem, egy csokor virág, egy a vőlegénynek, smink, fodrász, fotós. Autóra talán virág, de az még nem biztos.
Igazából most vasárnap lesz még az eljegyzésünk. Csak azért keresgélek, hogy mi mennyibe kerül, hogy fogalmam legyen róla egyáltalán, hogy mikorra tűzhetjük ki a dátumot az anyagiak figyelembevételével. :)
Nagyon köszönöm mindenkinek! Sokat segítettetek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!