Mit csináljak, hogy a szüleim elfogadják a félig arab barátomat és megértsék ezt?
A barátom félig angol, félig arab. Egyáltalán nem vallásos, egyedül az anyukájának az apukája él kint Dubaiban. Teljesen egyenjogúnak tekint, sosem volt vitánk emiatt, nagyon jól megvagyunk.
Viszont a szüleim elkönyvelték, hogy Ő kihasznál, a tulajdonának tekint, nem vagyok normális, hogy ilyen barátom van. Úgy vannak vele, hogy amiért félig arab, az egyenlő azzal, hogy Ő mélyen vallásos és aszerint a normák szerint él, amik az arab világban vannak. De ez nem így van, sosem élt ott, olyan környezetben.
Azért szeretném, ha ezt végre megértenék, mert 11 hetes terhes vagyok és nem szeretném, ha ezután azt hallgatnám, hogy mennyire elszúrtam az életemet.
Hát ha 11 hetes terhes vagy, akkor már mit erőlködsz, hogy elfogadják?
Így jártál/így jártak a szüleid (nézőpont kérdése).
Ez pont az a kategória, hogy majd csak lesz valahogy.
ez a nemzetisegi felallas nalunk is hasonlo ( o is felig arab, o sem tartja a vallasat, stb..), viszont en nem vagyok terhes, es az elfogadassal sem voltak problemaink szerencsere soha.
egyebkent, ha terhes vagy, akkor valoban meg kellene fontolni, hogy osszehazasodtok, vagy egyaltalan megtartjatok e a babat, es nem azert, mert o felig arab, hanem azert, mert barmilyen szarmazasu pasi eseten is ugyanez lenne a teendo. a szuleid tudjak hogy babat varsz?
Semmibe nezni egy not az nem egyenlo a vallassal. Ez neveles es kultura kerdese.
Mondjuk, hol laktok, onalloak e vagytok, ezek reszletek is sokat szamitanak.
El tud e tartani a baratod mig szulsz es a gyerek kicsi?
Hogy elszurtad e az eletedet majd eldol. Mitol felsz, miert fogja majad mondani? Azert mert meg fiatal vagy, fel-arab a baratod, vagy szulsz a semmire, tul fiatalon, stb? Ezt is tudni kene, hogy valaszt adjunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!