Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, hogy a szüleim...

Mit csináljak, hogy a szüleim elfogadják a félig arab barátomat és megértsék ezt?

Figyelt kérdés

A barátom félig angol, félig arab. Egyáltalán nem vallásos, egyedül az anyukájának az apukája él kint Dubaiban. Teljesen egyenjogúnak tekint, sosem volt vitánk emiatt, nagyon jól megvagyunk.

Viszont a szüleim elkönyvelték, hogy Ő kihasznál, a tulajdonának tekint, nem vagyok normális, hogy ilyen barátom van. Úgy vannak vele, hogy amiért félig arab, az egyenlő azzal, hogy Ő mélyen vallásos és aszerint a normák szerint él, amik az arab világban vannak. De ez nem így van, sosem élt ott, olyan környezetben.

Azért szeretném, ha ezt végre megértenék, mert 11 hetes terhes vagyok és nem szeretném, ha ezután azt hallgatnám, hogy mennyire elszúrtam az életemet.

2015. febr. 17. 14:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Egész Nyugat Európát elárasztották. De arról ne is beszéljünk , hogy mit csinálnak ott.
2015. febr. 17. 20:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy valamikor megfognak érteni. Okkal alakult ki az emberekben ellenszenv az arabokkal szemben. Ha belegondolok, hogy a lányom egy arab férfival jönne össze, én sem repesnék az örömtől. Megpróbálnám elfogadni, de nem hiszem, hogy valaha meg tudnék békélni a dologgal.
2015. febr. 17. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!