Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megismertem egy arab férfival...

Megismertem egy arab férfival össze szeretnénk költözni de a család nem ismeri mit tegyek?

Figyelt kérdés
A szülők tudnak a kapcsolatról de nem ismerik meg. Rendes normális felfogású férfi. Csak nem tudom hogy a szülők hogy reagálnak erre a döntésre? Szülők ti mit szolnatok hozzá ha a lanyotok egy olyan férfival költözne össze akit nem ismertek?
2015. jan. 18. 12:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
55%

Az attól függ, hány évesen akarna összeköltözni vele.

A helyedben bemutatnám a családnak, ismerjék meg.

2015. jan. 18. 12:46
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Komolyan, nem félsz? Legalább azért mutasd be a családodnak, hogy tudják, kivel vagy, amikor nem találnak!
2015. jan. 18. 12:50
 3/13 anonim ***** válasza:
98%

olvasd el a tobbi kerdest, miert ellenzik ezt az emberek.

de szerintem a minimum, hogy legalabb bemutasd otthon

2015. jan. 18. 12:52
 4/13 A kérdező kommentje:
Mitől félnék? Elég jól ismerem már, csak nem sokat járok haza. Ott fogunk élni ahol eddig is.
2015. jan. 18. 12:58
 5/13 anonim ***** válasza:
95%
Hol elnétek? Ismertesd meg a családdal majd..de Európában maradjatok.
2015. jan. 18. 13:08
 6/13 anonim ***** válasza:
78%
Te csak úgy gondolod, hogy jól ismered. A lelke, neveltetése, hitelvei mélységét nem ismered. Igaz, ez esetenként csak a születési országában jön jobban a felszínre.
2015. jan. 18. 13:09
 7/13 anonim ***** válasza:
87%

Ezt a témát ezerszer kivesézték már itt.

Ha én lennék az anyuka, sírnék, hogy ilyen lúzer a lányom. Sírnék, mert tudnám előre azt amit ő még nem.

2015. jan. 18. 14:01
 8/13 anonim ***** válasza:
32%

Nem talaltal magyar faxot ?

vagy nem volt eleg jo neked?

Majd meglatod..

2015. jan. 18. 14:55
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én csak annyit javaslok neked, hogy mindenképp maradjatok Európában...A férfit pedig mutasd be a családodnak :)
2015. jan. 18. 15:02
 10/13 anonim ***** válasza:
Mindenkepp mutasd be a szuleidnek, ha klassz ember amikor szeretni fogjak, Europan kivul azert ne utazz vele:-)!)
2015. jan. 18. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!