Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvő ellen van a család. Mit tehetek?
Az elején azt hitte úgyis szétmentek, ezért volt kedves.
Innentől ne számíts erre (még az esküvő után se)
Olyan sztorikat olvasni itt az oldalon, hogy az anyós addig utálta a menyét, amíg el nem vált a fiától. (nem miatta)
Persze utana meg az exmeny volt maga a tökély.
Nem emlegeti neked a fia exeit?
"Közel 2 éve ismertem meg a párom."
Tehát még 2 éve sem vagytok együtt, de a családod már sürgeti az esküvőt? Minek? Hova?
1: Nem szokta, inkább magával példázódik. "Én sosem így főzöm a húslevest, én nem így szoktam teríteni..." Ilyeneket szokott mondani. Mindenbe beleköt, persze ha a fia is ott van, akkor sem fogja vissza magát. A párom megszokott védeni, de a saját anyját szereti annyira, hogy add a véleményére.
2. Az első közös karácsonyunkkor azzal viccelődött a családom, hogy "Mi van a fa alatt? Talán gyűrű?" Aztán amikor elmondtuk, hogy közös jövőt tervezünk azóta be vannak sózva, és minél hamarabb akarják a menyegzőt.
3. Én is félek, hogy ez csak rosszabb lesz, de nagyon remélem, hogy nem fogja tűrni az anyja viselkedését.
Hát könyörgöm még 2 éve sincs, hogy találkoztatok, hova örüljenek? Nem kellene így belerohanni.
Majd ha már kb. 2 éve együttéltek, akkor lehet máshogy állnak majd a dologhoz, de így hogy, "már közel 2 éve ismerem" még elég gyerekcipőben jár a dolog.
Az előző barátommal voltunk így... 2év, 8 hónap volt együtt összesen és erősen nyomott a latba, amikor nehezebb időszak jött, hogy az anyja mennyire nem szeret. Annyi volt a különbség, hogy engem már akkor is utált, amikor először hazavitt. Akkor még korainak érezte a bemutatásom, utána mindent elkövetett, hogy lehúzhasson és beszólhassson. A fia előtt sosem tette és nagyon sokat vitatkoztunk a kedves anyuka miatt. (Ijesztő egy nő volt, egyszer megdicsértem egy ételét és megkérdeztem a receptjét. Ekkor eszébe jutott, hogy a vacsihoz kéne tej és elküldte a párom boltba 2 sarokra onnan és mondta, hogy segíthetnék neki a konyhában. Persze munkát nem adott, de ahogy becsukódott az ajtó, anélkül, hogy felnézett volna, a répát tovább szeletelve higgadtan elmondta, hogy Marci kedvenc ételeit eddig is ő tudta elkészíteni és ezután is ő fogja. Ezt követően majdnem 20 percig álltunk ugyanott teljes kussban, ő répát szeletelt én meg vártam, hogy talán eszébe jut még valami.)
Többször sikerült megsértődnie meg sem történt dolgokon, sírva bezárkózott a szobájába vasalni... hasonló csodás esetek voltak.
Nem akarlak megnyugtatni, az esküvővel nem lesz jobb. Csak akkor tud kicsit is javulni a dolog, ha a párod kiáll melletted folyamatosan. Tökéletes soha nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!