Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyum ötvenes éveiben jár és hamarosan újra férjhez megy. Az esküvőre jöhet-e velem a párom, aki velem azonos nemű?
nem tenném!!!
ha eddig nem volt sürgős megtudnia, akkor nem ráér még?
menj egyedül.
nem 200 fős lagzi lesz biztosan, érezd jól magad a "párod" nélkül egy estén.
Ez a bejelentés nagyon mély sebeket fog ejteni. Lehet hogy önmagát fogja hibáztatni érte, lehet hogy téged nem akar látni. Lehet hogy a párodon verné le a keserűségét, mert téged szeret.
A helyedben nem tenném tönkre az ő esküvőjét amire készülődik anyagilag és lelkileg.
Maximum elhívhatod a párod mint a legjobb barátod, és csak az esküvő után mondanám el a helyedben. Ha esetleg nem a közeljövőben lesz az esküvő hanem mondjuk nyáron, akkor természetesen előhoznám a témát, de készülj rá hogy nem egy-két napba kerül az infó megemésztése.
Mármint a máskor alatt, nem másik esküvőt, hanem másik alkalmat értek.
Egyébként te ismered. Hogyan viszonyul a melegekhez?
Szerintem se az esküvőn jelentsd be.
Én elég liberális vagyok a témában, de szerintem hatalmas bunkóság lenne. Pont a helyszín és az időpont miatt.
Vagy abban reménykedsz, hogy ott nem akadna ki?
Szerinted amúgy hogyan reagálna, ha négyszemközt mondanád el neki?
"Egyébként te ismered. Hogyan viszonyul a melegekhez?"
Hát már célzott rá, hogy el tudná fogadni azt is, ha egy fiút mutatnék be, mivel 25 vagyok és még nem volt barátnőm. De egyúttal az is látszik rajta, hogy csalódott lenne ebben az esetben, mert szeretne unokákat, bár ezt így konkrétan nem mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!