Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonynak női vagy inkább férfi tanuja legyen? Nektek milyen nemű volt a tanutok?
Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 13:38
2/33 anonim válasza:
nekem a húgom lesz a vőlegényemnek meg a legjobb barátja
3/33 anonim válasza:
teljesen mindegy. nekem a nővérem lesz amúgy.
4/33 anonim válasza:
Inkább női ha már választani kell, kivéve ha testvére lesz a tanú.
Annak biztos nem örülnék hogy egy volt fiú iskolatárs lenne a tanúja, egész esküvön csak azon kattogna az agyam hogy ki a f@sz ez.
5/33 anonim válasza:
Nekem női tanúm volt, férjemnek férfi.
6/33 anonim válasza:
azért csak ismered a párod barátaid. vagy nem? nekem amúgy majdnem a legjobb barátom lett, aki fiú. azzal sincs gond szerintem.
7/33 anonim válasza:
Hogy nekem kattog az agyam az még csak az egyik része a dolognak, de az egész násznépnek ezen kattogna, szóval nőnek női különben a nyugalom megzavarására alkalmas kattogás tör elő a fejekből.
8/33 anonim válasza:
Nekem fiú unokatesóm volt a tanúm.
9/33 anonim válasza:
Ha ennyire nem bízol benne, akkor inkább azon kattogjon az agyad, minek az esküvő...
10/33 anonim válasza:
nekem úgy volt, h legjobb barátom lesz, de nálunk családi "hagyomány", hogy a keresztapának kell lennie..
ezt is akkor tudtam meg, mikor felkértem a srácot :S
kínos...
szóval nekem férfi
21Ł
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!