Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonynak női vagy inkább férfi tanuja legyen? Nektek milyen nemű volt a tanutok?
22. Képzeld én is megbízok a páromban és nem érdekelne ha nő lenne a tanuja. Az összes nőnemű barátját ismerem és jóban vagyok velük. Ha mindenre ami mozog, féltékeny lennék, meg nem bíznék a páromban akkor nem lenne értelme az egész kapcsolatnak.
Nem tudom miért olyan hihetetlen h vannak még normális kapcsolatok amik bizalomra épülnek
Az első esküvőmön a bátyám volt a tanúm, miatta ismerkedtünk meg...
A második az egy kéttanús-esküvő volt, senkit nem hívtunk, a barátnőmet kértem meg. Remélem több szerencsét hoz, mint anno a bátyám :D
read4me,most neked mi a gondod? Zavar, hogy a legtöbben elfogadják, ha ellenkező nemű a tanú és nem "kattog az agyuk"?
Ahogy írtam a férjemnek az exbarátnője volt a tanuja, aki amai napig a legjobb barátja. És mégse volt gond. (nekem pőedig férfi tanum volt)
Elég sok esküvőn voltam, aholellenkező nemű volt a tanu és senki nem gondolt semmi rosszra.
Ha te igen, akkor ott veled van gond és nem a többiekkel
Jobb (értelmes) helyeken a keresztapa a tanúja a menyasszonynak. Ha nincs neki ilyen, akkor férfi rokon.
Exbarátnő tanúnak..?? Jézusom... Az már beteg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!