Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pocakos, de nem várandós nőnek menyasszonynak milyen ruhát ajánlanál?
Figyelt kérdés
2012. jún. 20. 12:35
1/10 anonim válasza:
Semmi esetre sem testhez simulóst. Valamilyen bő fazonút lehetőleg sötétebb színben
2/10 anonim válasza:
attól függ,h mekkora a pocak..ha nem durva és a karjai sem vastagok,akkor fűzőset
3/10 anonim válasza:
Bocsika most olvastam hogy menyasszonynak. Jó nagy baromságot írtam :-)
4/10 anonim válasza:
Ha nem túl nagy a pocak, akkor fűzőset, illetve lehet kapni menyasszonyi fűzőt ruha alá. :)
Szerintem egy derékban szűkített, kicsit abroncsos fazon nagyon jó alakot tud csinálni, persze csak ha szereted az ilyen "királylányos" stílust. :)
5/10 anonim válasza:
Hagyományos abroncsosat fűzővel: nem kell nagyon szorosra húzni, épp csak arra lesz jó, hogy ne látsszon a pocak.
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
Mell alatt bővülőse, vagy derék felett szűkítettet, ami alatta bővül, és megfelelően nagy a kerülete a szoknyarésznek.
8/10 anonim válasza:
szia! mondhatni, hogy én sajnos kövérkés menyasszony voltam, de visszanézve még magamnak is tetszettem, de hidd el, hogy először meg sem akartam nézni a képeket. egy fűzős ruhát választottam, A vonalú ruhát, és némely képen még vékonyabbnak is tűntem :) ha írsz privit, elmondom, hol nézheted meg :) ide sajnos nem tudok képet feltölteni :)
9/10 anonim válasza:
innen a bal oldali nagyon szép, nekem is ilyesmim lesz, csak mell alatti dísszel, nem derékon!
mit jelent a pocakos? mert nem mindegy, h 160cmhez vagy 70kg, mint én, vagy 98kg..
10/10 anonim válasza:
Talán egy ilyen?
Szerintem nagyon szépek az empire stílusú ruhák, és ez nem hangsúlyozza a pocit! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!