Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha várandós lennél mikor megkérik a kezed inkább megszerveznéd az esküvőt/lagzit amikorra kb. a 3-4-5. hónapban jársz, vagy inkább várnál egy évet, és a 6-8. hónapos babával csinálnál hetedhét országra szóló lagzit?
3-4 hónaposan még tartanék lagzit, a legtöbb nőnek csak 3-3,5 hónaptól kezd valami látszódni, 4 hónaposan sem nagy a pocak. De ha a 4 hónapot túllépi, már nem tartanék.
Én nem akarnék pocakosan bulizni. Lehet, hogy az esküvőt megejtenénk két tanúval, de igazi ceremónia és lagzi csak később lenne.
köszi a válaszokat! Elárulom, nem rólam van szó, csak egy kis közvélemény kutatást tartottam, de látom változó, ki hogy csinálná. Én azt a véleményt osztom, hogy inkább várandósan, 3-4. hónapra megszervezném, és nem a babával akarnám végig csinálni, próbáltam ezt megmagyarázni az öcsémnek, náluk van ez a helyzet, de ők eltökélték, hogy babával hetedhét országra szóló lagzi lesz, vidéken, két napos, és a többi... Mindezt úgy, hogy még arra is én beszéltem rá, hogy ugyan vegye már el a barátnőjét, ha már tudatosan babaprojektben voltak fél éve, és össze is jött a baba. Nem akarta megkérni. Most már megkérte, lesz egy kis polgári szűk családdal, de annak meg alig alig akarják megadni a módját, nem érdekli őket, három hét múlva lesz, de még az éttermet se találták ki, hogy hol leszünk (kb.20 fő). Nem értem a sógornőmet se, miért nem érdekli jobban az egész, illetve nem értem, hogy nem bírnak belegondolni milyen nehéz lesz babával lagzizni, mikor 14 hónapja saját szemükkel láthatják, hogy nem egyszerű sokszor a kisbabás élet (a mi babánkról beszélek, aki most 14 hós), már voltunk vendégként vele pár lagziban, de még vendégként is olyan, hogy a szertartást a templom előtt várjuk ki, mert mikor pici volt sírt, aztán este max 10kor hazamentem vele (apát hagytam bulizni), babakocsiban altatni, volt olyan esküvő is, hogy lemaradtunk a szertartásról mert aludt itthon, nem tudtunk időben összekészülni, felébreszteni nem akartuk.
Szóval nem értem a tesómékat, de ők tudják. Csak mások véleményére is kiváncsi voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!