Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha várandós lennél mikor megkérik a kezed inkább megszerveznéd az esküvőt/lagzit amikorra kb. a 3-4-5. hónapban jársz, vagy inkább várnál egy évet, és a 6-8. hónapos babával csinálnál hetedhét országra szóló lagzit?
Én nem tartottam közben mivel végig megmaradt a hányinger, de még azóta is csak kicsit szelidebb formában. :(
Az nem lett volna szép.
Utánna pedig igen a zombi hónapok mikor már egyáltalán nem magamra koncentráltam a tej-nem tej dolgot kivéve hanem a pelenkásra.:) Így esélytelen volt valami amiben ő még nem tud partner lenni melettünk.
Voltunk vele esküvőn olyan két éves kora elött de a szertartást végig sétáltuk s próbálta volna feltörni a vendégek kocsiját az jobban érdekelte :) Gratuláltunk az ifjú párnak ami végig ficánkolt majdkocsiba be s gyorsan hazavittem anyumhoz mert ennyit bírt csak, nem akartam, hogy zavarjon ott vagy ő ne érezze jól magát.
Így egy évvel késöbb még mindig ilyen gondok vannak s nemtudom lessz-e egyáltalán nekünk. Nem csak miatta de már család vagyunk, együtt élünk, nevet úgyse változtatok hát már a felhajtás se kell. Inkább elutazunk belőle kicsit pihenni pár napra. :)
Szerintem kétdező azért nem érdekli őket a mostani polgári mert ezt nem ők akarták, számukra a másik a fontos ami meg titeket nem érdekel. Ők arra akartak készülni, álmodozni, ez csak egy engedmény felétek. Ne akard már erővel kicsikarni, amit ők nem akarnak, elég ünneprontó.:)
"Mi nagyban készülünk, hogy mit vegyünk fel, mit vigyünk ajándékba, ők meg azt mondják, ez az egész nem fontos, mivel jövőre lesz a nagy buli."
Asszem ez a lényeg.:-)
De ez akkor is az ő esküvőjük, ezt tudomásul kell venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!