Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell egy menyasszonynak a ruhához?
melltartó, harisnya, bugyi
fátyol, nyaklánc, fülbevaló, karkötö, hajráf, hajtü, hajcsat
cipö
persze nem kell minden, csak amit magadra aggadsz
Nekem nem sok extra volt: harisnya, fehérnemű (ezt az utolsó próba előtt meg kell venni, és abban próbálni, hogy rádigazíthassák a ruhát) cipő, ékszer (sima gyöngysor és gyöngy fülbevaló volt), fátyol, hajtű, csokor.
Ezen kívül lehet még kesztyű, kis szütyő (sosem értettem a funcióját), diadém, kb. ennyi.
A menyecskeruhához lehet külön cipő, fátyol lekerül, esetleg színben passzoló hajtű, kisebb fejdísz.
Menyasszonyi ruhához lehet diadém, fátyol, kesztyű, szütyő (az esetleg arra jó, hogy papírzsepit teszel bele, vagy ilyen kis szükséges apróságokat), fülbevaló, nyaklánc, perelin, ha olyan az idő és a ruha, hogy megkívánja, fehérnemű, cipő, harisnya, harisnyatartó esetleg, combfix (nálam ez volt a valami kék), és azt hiszem ennyi.
Menyecskeruhához volt másik fülbevaló és nyaklánc, piros virágok a hajba, cipő, harisnya, fehérnemű... azt hiszem kb. ennyire volt szükség.
z a "+kék" amerikai szokás,nem babona.
Fehérnemű,,cipő, fátyolhoz hajcsat,ékszer nem feltétlen kell. A menyecskeruhához sem kell külön ékszer. Feltéve,ha van pénzed,ezekre a felesleges dolgokra.
Opcionálisan menyasszonyi ruhához:
Tanga/bugyi
Harisnya
Harisnyatartó
Melltartó
Fűző
Alakformáló fehérnemű
Combkötő
Nyaklánc
Karkötő
Fátyol
Kalap
Tiara
Hajdíszek
Kesztyű
Abroncs
Cipő
Váltócipő
Esernyő
Legyező
Kistáska
Menyecske:
Másik cipő
Másik harisnya
Másik bugyi
Másik ékszerszett
Esetleg délután bemásolom a listámat, ha nem felejtem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!