Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi kell egy menyasszonynak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell egy menyasszonynak a ruhához?

Figyelt kérdés
Milyen kiegészítőket kell vennem? Minden írjatok le légyszi nem szeretnék kihagyni semmit se. Menyecske ruhához is.
2012. ápr. 17. 10:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

melltartó, harisnya, bugyi

fátyol, nyaklánc, fülbevaló, karkötö, hajráf, hajtü, hajcsat

cipö

persze nem kell minden, csak amit magadra aggadsz

2012. ápr. 17. 11:07
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem sok extra volt: harisnya, fehérnemű (ezt az utolsó próba előtt meg kell venni, és abban próbálni, hogy rádigazíthassák a ruhát) cipő, ékszer (sima gyöngysor és gyöngy fülbevaló volt), fátyol, hajtű, csokor.

Ezen kívül lehet még kesztyű, kis szütyő (sosem értettem a funcióját), diadém, kb. ennyi.

A menyecskeruhához lehet külön cipő, fátyol lekerül, esetleg színben passzoló hajtű, kisebb fejdísz.

2012. ápr. 17. 11:08
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Menyasszonyi ruhához lehet diadém, fátyol, kesztyű, szütyő (az esetleg arra jó, hogy papírzsepit teszel bele, vagy ilyen kis szükséges apróságokat), fülbevaló, nyaklánc, perelin, ha olyan az idő és a ruha, hogy megkívánja, fehérnemű, cipő, harisnya, harisnyatartó esetleg, combfix (nálam ez volt a valami kék), és azt hiszem ennyi.

Menyecskeruhához volt másik fülbevaló és nyaklánc, piros virágok a hajba, cipő, harisnya, fehérnemű... azt hiszem kb. ennyire volt szükség.

2012. ápr. 17. 11:12
 4/16 anonim ***** válasza:
84%
ha babonás vagy: 1 valami a mi régi , 1 valami ami új, 1 valami ami kölcsönkapott és 1 valami ami kék. ha jól tudom így van. Ha nem vagy babonás akkor az előttem szólók tökéletes választ adtak mi is kell egy menyasszonynak :)
2012. ápr. 17. 11:20
 5/16 anonim ***** válasza:
45%
Lányok! A kék színű harisnyakötőről elfeledkeztetek!
2012. ápr. 17. 11:21
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Második vagyok, nekem a bugyim volt kék :)!
2012. ápr. 17. 11:22
 7/16 anonim ***** válasza:
82%
#2 -es a bugyid volt kék?? :D ez jóóóó :)))
2012. ápr. 17. 11:24
 8/16 anonim ***** válasza:
50%

z a "+kék" amerikai szokás,nem babona.

Fehérnemű,,cipő, fátyolhoz hajcsat,ékszer nem feltétlen kell. A menyecskeruhához sem kell külön ékszer. Feltéve,ha van pénzed,ezekre a felesleges dolgokra.

2012. ápr. 17. 11:28
 9/16 anonim ***** válasza:
63%
Esetleg esernyő(az a csipkés szebbik fajta, nem a hétköznapi :-) ) a fényképezkedéshez...
2012. ápr. 17. 11:44
 10/16 anonim ***** válasza:
81%

Opcionálisan menyasszonyi ruhához:

Tanga/bugyi

Harisnya

Harisnyatartó

Melltartó

Fűző

Alakformáló fehérnemű

Combkötő

Nyaklánc

Karkötő

Fátyol

Kalap

Tiara

Hajdíszek

Kesztyű

Abroncs

Cipő

Váltócipő

Esernyő

Legyező

Kistáska

Menyecske:

Másik cipő

Másik harisnya

Másik bugyi

Másik ékszerszett

Esetleg délután bemásolom a listámat, ha nem felejtem el.

2012. ápr. 17. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!