Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi kell egy menyasszonynak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell egy menyasszonynak a ruhához?

Figyelt kérdés
Milyen kiegészítőket kell vennem? Minden írjatok le légyszi nem szeretnék kihagyni semmit se. Menyecske ruhához is.
2012. ápr. 17. 10:59
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Huuu...köszönöm mindenkinek a sok tanácsot nem gondoltam, hogy ennyi minden kell, de akkor májusba neki ugrok a vásárlásnak. :))

Kérlek írd le nekem a listád. köszi:)

2012. ápr. 17. 13:55
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, kedves kérdező, olyan nics hogy "kell", ez a Te nagy napod lesz, olyasmit szerezz be, amiben/amitől jól érzed magad.

Ha a listán szereplő összes cuccot megveszed, minimum polipnak kellene lenned!

A kék bugyis (komoly, még mindig megvan, 9 év után).

2012. ápr. 17. 14:11
 13/16 A kérdező kommentje:

:))

Én nem vagyok babonás. Nem hiszek ezekben a dolgokban, mert én velem mindig történik rossz. :)

Azért kék bugyit nem veszek hehe

2012. ápr. 17. 14:40
 14/16 anonim ***** válasza:
78%

Itt a lista. (Felháborító, hogy ezt is képesek lepontozni az emberek! Ezt a listát a testvéremnek készítettem, hogy neki már könnyebb legyen a készülődés, mint nekem volt!)

Menyasszony kiegészítői:

- Menyasszonyi ruha (Mini, rövid, térdig érő, hosszú, uszályos; abroncsos, abroncs nélküli; pánt nélküli, pántos, rövid ujjú, ¾-es ujjú, hosszú ujjú; cippzáros, fűzős; egyrészes, kétrészes)

- Abroncs (1-2-3-4-5 karikás; sima, tüllel fedett)

- Fátyol (rövid, közepes, hosszú, több méteres)

- Kesztyű (csuklóig érő, könyékig érő, felkarig érő)

- Kalap (kicsi, normál, nagy)

- Legyező

- Napernyő

- Cipő (lapos, kicsi sarkú, magassarkú, tűsarkú)

- Ékszer (fülbevaló, karkötő, nyaklánc, nyakpánt)

- Hajdísz (hajtű, hajcsat, tiara, csavaros díszek, hajpánt, élő virág, toll, kontytű/készítő, egyéb)

- Zsebkendő

- Harisnyakötő

- Kistáska

- Felső ruha (boleró, kendő, pelerin)

- Harisnya (combfix, hagyományos)

- Harisnyakötő

- Menyecske ruha

- Menyecske cipő

- Menyecske ékszer

- Menyecske hajdísz

- Műköröm

- Testfestés

- Smink

- Frizura

- Melltartó/fűző/alakformáló fehérnemű

- Bugyi/tanga

2012. ápr. 17. 15:13
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Ez nekem nagy segítség. Hálás vagyok ment is a felpontozás ahogy mindenkinek.
2012. ápr. 17. 16:02
 16/16 anonim ***** válasza:
56%

Fűző nem mindig szükséges. Nagyon drága és aki vékony, annak nem kell. Az én ruhám amúgyis olyan, hogy van benne merevítés, így teljesen felesleges a fűző, mert csodaszép alakot ad maga a ruha.

Harisnyából nem árt ha van 2, hogy legyen pótlás ha elszakadna. Nekem combfix van harisnyatartóval. A menyasszonyi ruhámhoz fehér harisnya, a menyecskéhez testszínű. Vettem feketét is, aztán rájöttem, hogy nagyon soványít, így maradok a testszínű combfixnél, de a pótharisnyám már csak sima nejlonharisnya.

Fehér cipő a menyasszonyi ruhához, fekete/piros a menyecskéhez.

A menyasszonyi ruhához többféle abroncs vehető, de fontos hogy megfelelő mennyiségű tüllréteg legyen rajta, akkor nem ütnek át a karikák. Lehet kapni (nem könnyen) karika nélküli abroncsot is, ahol simán a tüllrétegek adják a ruha tartását. Nekem ilyen van, mert ebben sokkal szebben mozog a ruha, nem olyan mint egy harang, hanem igazi esése van. Ha benyomod balról, nem leng ki jobbra. Talán csak annyi a probléma vele, hogy nem tartja ki annyira a ruhát, mint az abroncsos.

A pánt nélküli melltartó a legjobb, vettem is, de sajnos kicsi a mellem, így vennem kellett olyat, ami tartást ad a melleimnek, olyat meg nem találtam pánt nélküliben. De megoldottuk azzal, hogy a varrónő varrt a ruhámba egy kis szalagot, ami patenttal kapcsolható és ami tartja a melltartóm pántját a ruha pántja alatt, így nem lóg ki.

Szilikonmelltartó is divat a menyasszonyoknál: ez nagyon kényelmes, pánt nélküli, áttetsző kocsonyás anyag, olyan tapintásra mint a melled, csak ad neki egy tartást. Azt nem tudom, mennyire tapadásbiztos. Megvettem, de nekem sajnos nem csinál elég nagy mellet.

Fehér ékszerek a menyasszonyi ruhához (nyaklánc, fülbevaló), piros vagy bordó ékszerek a menyecskéhez, illetve bármi ami megy a menyecskeruha színéhez. Arra figyelj, hogy borzalmasan néz ki, ha valaki a piros menyecskeruhához még mindig a fehér harisnyát és fehér ékszereit hordja.

Harisnyakötőm csak olyan van, ami a combfixet tartja, az egyetlen lábon hordott kék harisnyakötőm nem lesz, mert azt mondta a vőfély, nem kell, én meg nem költök rá csak azért, hogy úgyse látja senki. Van olyan menyasszony, aki felhúzogatja a szoknyáját a fotósnak, de én tutira nem fogom:)

Kesztyűm lesz.

Menyatáskám is lesz, bár jobb lenne ha bőrönd lenne, mert nem fér bele szinte semmi amit amúgy mindenhova magammal cipelek - de sajna olyat nem kapni:)

Napernyőt feleslegesnek tartok. Esernyőre remélem nem lesz szükség, meg nem is tudom, van-e menyasszonyi esernyő.

Hajtű, hajcsat. Hajdísz.

Fátyol (ezt érdemes varratni: egyszerű áttetsző fésűre fillérekből rávarrja egy jó varrónő, ráadásul sokkal szebb, mint amiket pl. vaterán árulnak. Fátyoltüll anyagot kell hozzá venni, a lehető legfinomabbat. Szerintem nem szépek a merev, esés nélküli fátylak.)

2012. máj. 14. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!