Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánybúcsú feladatok várandós menyasszonynak?
Barátnőm "lánybúcsújára" készülünk, de a hagyományos ivászatos-pikáns jellegű feladatok kilőve, mert 12 hetes terhes (és különben sem túl bevállalós).
Ötleteket szeretnék, hogy mivel dobhatnánk fel a bulit?
Én olyasmire gondoltam, hogy lennének kérdések a kapcsolatukról/párjáról (az illetővel kitöltetnénk és onnan lehetne ellenőrizni), és ha rosszul válaszol, akkor húznia kellene egyet a bünti kártyákból, az összegyűjtött kártyákat pedig a párja válthatja be nála. Ilyesmik lennének rajta: "Most neked van igazad drágám" vagy "igen, elmehetsz a meccsre/haverokkal" vagy "ó dehogy, nem kell hazasietned", vagy "ma te választasz filmet"...
hát nemtom. Szerintetek????
Bármilyen ötlenek örülnék :)
hát ez nagyon jó :) nekem is tetszik, pont most akarok feladatot a barátnőm lánybúcsújára :)
ha várandós, akkor lehetne időre pelenkázni is :)
Nekem egy társast kellett játszanom. Kérdésekre kellett válaszolnom a páromról, és ha jól válaszoltam,kaptam ajándékokat meg előbbre léphettem:) ha rosszul válaszoltam, paradicsomlevet kellett innom (vodka helyett, szintén terhes voltam)
Jó buli volt, csomót röhögtünk, kaptam egy csomó ajándékot (a csajok elmentek vásárolni egy szexshopba, kaptam pénisz alakú nyalókát, péniszgyűrűt, combfixet meg ilyesmit) meg persze "igazi" ajándékokat is.
Én nagyon jól éreztem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!