Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legénybúcsú és lánybúcsú közös buliban történő befejezéssel?
A baráti társaság szervezi a legénybúcsúmat és a menyasszonyom lánybúcsúját. Namármost a többség (köztük mi is) úgy gondolják, hogy külön helyen elkezdeni a bulit és a végén egy diszkóban találkoznánk, és közösen fejeznénk be a bulis estét...
Az egyik haverom nem tartja jó ötletnek a "közös befejezést"...
Mi a véleméyetek???
Nekem tetszik az ötlet, de úgyis ti döntitek el, hogy milyen bulit akartok magatoknak.
Nem lehet, hogy a haverod lánykát akar neked beszervezni?
Nekem ez a legszimpatikusabb megoldás!
Eddig 4 lánybúcsún voltam, abból 2 közösen fejeződött be a legénybúcsúval - és ezek voltak a jobban sikerült bulik. Éjfél-egy óra körül csatlakoztak általában hozzánk a fiúk - jöttek zenészekkel szerenádot adni - meg felénk divat, hogy a vőlegény legénybúcsúján az utolsó feladat az, hogy (ugye akkor már erősen ittas állapotban) a lánybúcsús csapatban elsőre meg kell találnia a menyasszonyát :D
Szerintem kakild le az 1 buzgómócsing haver véleményét. Igenis jó együtt befejezni a bulit.
Persze van, akinek a legénybúcsú egyenlő azzal, hogy "dugjunk holtrészegen sztriptíztáncosnőket"... De ha te kicsit is szerelemből nősülsz, akkor gondolom nem zavar a menyasszonyoddal való bulizás, és nem megcsalni akarod az esküvő előtt 1 héttel :)
Köszönöm a véleményeteket :)
Én is azon a véleményen vagyok, hogy közös kell befejezni azt a bulit :):):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!