Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hamarosan esküszünk. Jogos a párom mérgelődése?
Párom (F) mérgelődik, mert beleszólok a tanúja kiválasztásába.
Én azért mérgelődök, mert nem akarom, hogy olyan ember legyen a párom tanúja, és olyan ember vegyen részt az esküvőmön, aki engem sohasem tisztelt, lenézett, és ha bántott szóban, egyszer fizikailag, a párom sosem állt ki mellettem, vagy védett meg tőle.
Az ő szempontjából jogos a mérgelődése, mert neki nem jelenthetsz túl sokat, ha nem áll ki érted.
Ezek után tényleg képes vagy hozzámenni?
Párom azért szeretné őt tanúnak, mert vele jár össze legtöbbet, tudnak beszélgetni férfias dolgokról, (autó, IT, stb.9
Én lekapcsoltam magam a közös találkákból, és csak nagyon ritkán látom az illetőt.
Igazából hagyom hogy találkozzanak, mert más ismerőse nagy ívben szarik a páromra, és jót tesz neki, hogy van egy olyan férfi ismerőse, akivel "kiélheti" férfias "vágyait" (nem félreérteni!!!)
Természetesen, amikor megtörténtek az atrocitások, és borzasztóan kiakadtam a páromra, veszekedések, illetve sértődések közepette leginkább amiatt hogy párom szerint, nem volt akkora sérelem, vagy atrocitás... mint amekkorának beállítottam.
Még akkor sem ha kifejezetten kértem, hogy védjen meg.
# 1/6 ma 12:11
Úgy vettem észre, hogy ez a "nem áll ki érted." saját magára is érvényes, mert saját magáért sem tud kiállni.
példa: szomszéd beszólt neki valamit, majd fülét farkát behúzva besunnyogott a házba, aztán nekem előadta, hogy ha még egyszer beszól neki, ez lesz-az lesz. Ehez képest már sokadszorra szól be neki a szomszéd.
# 7/8 ma 12:21
Hát ez is bánt. És ezt ő tudja, de bagatellizálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!