Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hamarosan esküszünk. Jogos a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hamarosan esküszünk. Jogos a párom mérgelődése?

Figyelt kérdés

Párom (F) mérgelődik, mert beleszólok a tanúja kiválasztásába.

Én azért mérgelődök, mert nem akarom, hogy olyan ember legyen a párom tanúja, és olyan ember vegyen részt az esküvőmön, aki engem sohasem tisztelt, lenézett, és ha bántott szóban, egyszer fizikailag, a párom sosem állt ki mellettem, vagy védett meg tőle.

2013. jún. 26. 12:08
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Na de mégis miért akartok összeházasodni ? Hol itt a szeretet és a tisztelet egymás irányába ?????
2013. jún. 26. 12:29
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Egy olyan férfihoz, aki hagyja, hogy a "haverja" megüssön, nemhogy nem mennék hozzá, de még egy levegőt se szívnék vele!

Tanuld meg tisztelni MAGAD, és olyat válassz, aki megérdemel..

2013. jún. 26. 12:31
 13/30 anonim ***** válasza:
90%

Ha a férjem nem állna ki magáért akkor nem tudnám tisztelni, ha értem nem állna ki, akkor pedig nem tudnám szeretni.

Most komolyan, szerinted mi lesz később?

2013. jún. 26. 12:31
 14/30 anonim ***** válasza:
75%
Egy olyan tanút akar, aki annyira nem tiszteli, hogy a barátnőjét ne inzultálja. Nem, nem jogos, boldog házasságot.
2013. jún. 26. 12:35
 15/30 anonim ***** válasza:
43%

esküvő után meg majd jössz a gyakorira sírni, hogy nem tisztel a férjed, pottyantasz neki 1-2 babócát, és jaj, mit csinálj majd akkor, a gyerekek miatt nem tudod elhagyni...

gondolkozz, már most kétségeid vannak a pasiddal kapcsolatban, nem úgy írsz róla, mintha ő lenne az éledet nagy szerelme... ha ezek után hozzá mész, az a te bajod lesz.. mi figyelmeztettünk...

2013. jún. 26. 12:38
 16/30 anonim ***** válasza:
88%
Hát kívánok nektek sok boldogságot, de azért nagy pénzben nem fogadnék rá... A kérdés elején azt hittem, hogy vmi bagatel női hisztiről lesz szó és a jövendőbeli olyasvalakit kért fel aki egyszer csúnyán nézet v. ilyesmi, de ez azért komoly dolog. A probléma nem az, hogy felkérte tanúnak, hanem az, hogy továbbra is az országos cimborája a történtek után. Ezzel kb. tudhatod is, hogy hol állsz a ranglistán...
2013. jún. 26. 12:39
 17/30 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem az nem jogos, hogy ti össze akartok házasodni.

Már te sem tudod őt tisztelni, nem nézel fel rá, pl. ahol leírod, mit mond a szomszéd beszólásaira.

Látod a hibáit, és nem tudod elfogadni. Később ez csak rosszabb lesz.

Valószínűleg nem csak a barátja nem tisztel, hanem ő sem, mert ebben az esetben nem keresné egy olyan ember társaságát, aki így bánik veled. Nem kellene kérni, hogy álljon ki melletted.

Nekem nem lenne kedvem szóba állni olyan alakkal, aki a férjem rendszeresen megalázza, nem hogy barátkozni vele....

Jelen írásaid alapján egyszerűen el nem tudom képzelni, hogy mi köt titeket össze, márpedig a papír önmagában nem fog.

Egy keserű házasság lesz ebből, gyors válással, sok veszekedéssel. Nem éri meg.

2013. jún. 26. 12:42
 18/30 A kérdező kommentje:
Azért elgondolkodtam már azon, hogy mi van akkor ha egyszer a párom szorul védelemre, vagy szeretné hogy álljak ki mellette (mondjuk sosem kellett kérnie...) de amikor egyszer nagyon szüksége lesz rá, akkor bemondom az unalmast, és megkérdem tőle, - azok után te még elvárod, vagy kéred?
2013. jún. 26. 12:43
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Voltam ilyen helyzetben (hogy barát nem kedvelt sőőőt), ott "csak" gusztustalanul viselkedett az illető, DE a párom leállította és megszakította vele a kapcsolatot, mert azt mondta, neki olyan barát nem kell, aki velem minden ok nélkül így bánik!!!
2013. jún. 26. 12:46
 20/30 A kérdező kommentje:

Értem mit irtok, és valahol megnyugodtam, hogy jól érzem a helyzet igazságtalanságát

Számomra az a fura hogy az ismeretségi körünkben mikor felvettettem a kérdést, a férfiak 80%-a (kb.:30 férfi, rokonság, néhány ismerős...) szerint nem jogos a haragom, és a párommal értenek egyet.

A nők 40% szintén (12-14 nő).

2013. jún. 26. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!