Hogy mondjam meg a szüleimnek, hogy összejöttem egy arab fiúval? 17\L
Azért én óvatos lennék. Szép, meg jó, ha az ember külföldi, egzotikus fiúval jár.
Amerikában is volt 2 szexi kazah, muzulmán srác. Évek óta ott éltek a családjukkal, tanultak, beilleszkedtek, cukimukinak tartották őket (főleg a kisebbet).
Aztán egyszer csak megkattantak, úgy gondolták: dzsihád és levegőbe repítették a bostoni maratont. [link]
Úgy nézd meg azért az arcát a srácnak. Helyes, megkockáztatom ártatlan (?) arca van, aztán mégis mit tett. [link]
Most ha kamuzik is a kérdést kiíró, a valóságban előfordul, hogy bebolondítanak tinilányokat az arab/muzulmán cserediákok/munkások és utána sírás a vége. Ez a robbantó kiköpött mása az én barátomnak. Szóval nem lehet azt mondani, hogy magyarban nem találsz ilyen helyes fiút (aki magyar, nem dzsihádista, normális, nem fogja aknásítani a kiskertedet és felrobbantani az iskolai sportnapot).
Csak azért írtam le, hogy aki fontolgatja, hogy arab fiúval kezd, vagy már bele is kezdett, azért gondolja át... ők is vagy 10 évig éltek amcsiban, mire kiderült, milyenek.
Köszönöm mindenkinek a választ,próbálok dűlőre jutni ebben a kérdésben,mégegyszer köszönöm a segítő válaszokat.
Kedves utolsó előtti felhasználó!
A kérdésem nem "kamu" ugyanezzel a problémával küzdök mint te,ettől még nem kell ennyire magyarnak lenni,és elkezdeni vádaskodni. Mellesleg elolvastam az általad kiírt kérdést,és ott megemlítes,hogy 1 hónap után lefeküdtetek. Ez roppant fontos,es nélkülözhetetlen információ egy ilyen kérdéshez,ez már eleve sokat elárul Rólad:)
Ááá, nyilván nem, pár óra múlva érdekes módon 17 éves vagy, -érdekes módon- egy hónapja vagy együtt egy -érdekes módon- arab fiúval, aki -érdekes módon- egy jól szituált családból származik és hoppá, a szüleid -érdekes módon rossz véleménnyel vannak az arab emberekről, -érdekes módon- ezt meg is említik, mikor látják őket a tv-ben...
Kicsim, ez nagyon gyenge próbálkozás, menj inkább aludni. ;)
Igen,a te dolgod és egyáltalán nem illik a kérdéshez,senkit nem érdekel.
Mindegy,nem is érdemes foglalkozni ilyen hozzád hasonló szánalmas emberekkel:*
Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!