Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam meg a szüleimnek,...

Hogy mondjam meg a szüleimnek, hogy összejöttem egy arab fiúval? 17\L

Figyelt kérdés
1 hónapja vagyunk együtt,két éve költöztek ide,itt tanul az egyetemen,nagyon kedves,jól szituált családból,nagyon szeretem és be szeretném mutatni a szüleimnek,de anyáék nagyon nem szeretik,mindig szidják őket,ha a TV-ben van valami hír arabokról,akkor is nagyon ellenségesek Velük szemben. Hogy mondjam el nekik?
2015. jún. 26. 15:11
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
24%
Potosabban azt akartam irni, hogy ugyanúgy leminősítenek téged is más országban, no majd akkor mondjad hogy onnantól kuss lesz a neved...
2015. jún. 26. 19:22
 22/35 anonim ***** válasza:
85%

Először is nem vagyok a barátod hála istennek. Másodszor: Belső érték, személyiség? Haha, na ne nevettess! :) Például? Gyilkolnak, bűnöznek, erőszakosak... Oh igen, igazad van, lenyűgözőek! Így van ahogy leírtad, ezek kellenek nektek. Menj te is dugasd meg magad mindenféle jöttmenttel aztán jó szórakozást, ha így végződik:

[link]

2015. jún. 26. 19:28
 23/35 anonim ***** válasza:
94%

Mik a tervei a fiúnak? Szeretne itt maradni, letelepedni, esetleg Európában? Mennyit beszél neked a vallásáról, mennyire tartja be komolyan a szokásaikat?

Ezek mind nagyon-nagyon sokat számítanak. Volt egy félig arab osztálytársam. Az ő apukája is itt tanult, aztán ide is költözött. Nem tartotta szigorúan a hitét, elvette feleségül az osztálytársam anyját és azóta is jól megvannak (csak hogy legyen egy pozitív példa is).

A gyerekei annyit érzékelnek az egészből, hogy 3-4 évente elmennek 2 hétre az arab nagyszülőkhöz nyaralni és kész.

Ha a te barátod is itt szeretne élni, kevésbé fenyeget a veszély, hogy elveszi és elviszi magával a közös gyerekeiteket, agresszív, terrorista stb. .. mert, vannak normális arabok is. De ezt neked kell tudnod/kiderítened.

2015. jún. 26. 19:32
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Te mi a frászról beszélsz? Legalább magyarul tanulj meg, ha már be akarsz szólni valakinek. Az igazságot kimondani meg nem rasszizmus. És az igazság az hogy az araboknál a nőket nem tartják többre a kutyánál. És hiába jönnek el európába, még a második, harmadik generációs bevándorlók se tudják (vagy nem is akarják) levetkőzni ezt a mentalitást. Rengeteg olyan eset van, mikor a kedves férj haza viszi "látogatóba" a kis európai feleségét, meg ha van a gyereküket, aztán ott elveszik minden papírját és soha nem jöhet haza, csak ha valahogy el tud szökni. Vagy ha a feleségnek van annyi esze és nem megy, akkor elrabolják a gyereket...

Nem azt mondom, hogy minden esetben így van, de sok ilyen eset van. És persze, mindenki úgy van vele, hogy velem úgyse történhet meg. De ha aztán mégis?

2015. jún. 26. 19:35
 25/35 anonim ***** válasza:
43%
Úgy látom az i'm a loser baby nagyon ideges lett, mert az "igazság fáj, ezt tudjuk". Nemigaz? Barátom. :D
2015. jún. 26. 19:41
 26/35 anonim válasza:
89%
Arra nem gondoltál, hogy ha szakítasz az arab csávóval, akkor miattad felrobbantja majd az egész országot?!
2015. jún. 26. 20:26
 27/35 anonim ***** válasza:
Apa, anya, a pasim... szóval DZSIHÁD!
2015. jún. 27. 15:02
 28/35 anonim ***** válasza:
0%
Nem, egyáltalán nem lettem ideges. Ahhoz azért több kell! :)
2015. jún. 27. 16:14
 29/35 anonim ***** válasza:
2015. jún. 27. 16:36
 30/35 anonim válasza:
0%

Amit a 29-es linkelt, az az én kérdésem (volt).

Kedves kérdező, én megértem, hogy unalmas a nyári szünet, és hogy nem sok kreativitás szorult beléd a kamu kérdések kiirogatásán kívül, de jó lenne, ha elfoglalnád magad és nem más ember komoly(nak szánt) kérdésével szórakozgatnál. Van életed, gratulálok, büszke lehetsz magadra. :)

2015. jún. 27. 16:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!