Hogy mondjam meg a szüleimnek, hogy összejöttem egy arab fiúval? 17\L
Először is nem vagyok a barátod hála istennek. Másodszor: Belső érték, személyiség? Haha, na ne nevettess! :) Például? Gyilkolnak, bűnöznek, erőszakosak... Oh igen, igazad van, lenyűgözőek! Így van ahogy leírtad, ezek kellenek nektek. Menj te is dugasd meg magad mindenféle jöttmenttel aztán jó szórakozást, ha így végződik:
Mik a tervei a fiúnak? Szeretne itt maradni, letelepedni, esetleg Európában? Mennyit beszél neked a vallásáról, mennyire tartja be komolyan a szokásaikat?
Ezek mind nagyon-nagyon sokat számítanak. Volt egy félig arab osztálytársam. Az ő apukája is itt tanult, aztán ide is költözött. Nem tartotta szigorúan a hitét, elvette feleségül az osztálytársam anyját és azóta is jól megvannak (csak hogy legyen egy pozitív példa is).
A gyerekei annyit érzékelnek az egészből, hogy 3-4 évente elmennek 2 hétre az arab nagyszülőkhöz nyaralni és kész.
Ha a te barátod is itt szeretne élni, kevésbé fenyeget a veszély, hogy elveszi és elviszi magával a közös gyerekeiteket, agresszív, terrorista stb. .. mert, vannak normális arabok is. De ezt neked kell tudnod/kiderítened.
Te mi a frászról beszélsz? Legalább magyarul tanulj meg, ha már be akarsz szólni valakinek. Az igazságot kimondani meg nem rasszizmus. És az igazság az hogy az araboknál a nőket nem tartják többre a kutyánál. És hiába jönnek el európába, még a második, harmadik generációs bevándorlók se tudják (vagy nem is akarják) levetkőzni ezt a mentalitást. Rengeteg olyan eset van, mikor a kedves férj haza viszi "látogatóba" a kis európai feleségét, meg ha van a gyereküket, aztán ott elveszik minden papírját és soha nem jöhet haza, csak ha valahogy el tud szökni. Vagy ha a feleségnek van annyi esze és nem megy, akkor elrabolják a gyereket...
Nem azt mondom, hogy minden esetben így van, de sok ilyen eset van. És persze, mindenki úgy van vele, hogy velem úgyse történhet meg. De ha aztán mégis?
Amit a 29-es linkelt, az az én kérdésem (volt).
Kedves kérdező, én megértem, hogy unalmas a nyári szünet, és hogy nem sok kreativitás szorult beléd a kamu kérdések kiirogatásán kívül, de jó lenne, ha elfoglalnád magad és nem más ember komoly(nak szánt) kérdésével szórakozgatnál. Van életed, gratulálok, büszke lehetsz magadra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!