Mit gondoltok erről? Mennyi a valószínűsége hogy így lesz?
Figyelt kérdés
Szóval édesapám arab, muszlim, és nemsokára lehetséges hogy kiutazunk nagybátyámhoz Dubaiba. Gyerekkoromba borzasztó keveset volt itthon, szinte semmit nem tudott megtanítani nekem ami a vallásról szól, amit most egy kicsit bánok, de ez nem lényeges. Szóval anya magyar, és mondta hogy ő nem szretné ha kimennék, mert attól fél hogy nem jövök vissza, férjhez adnak a tudtom nélkül, meg ilyenek. Én nehezen tudom elképzelni ezt nagybátyámról és apáról, viszont tényleg nagyon félek hogy anyának igaza lehet, mert hogy ELVILEG ez megszokott a muszlimok között, és volt már rá nem is egy példa a világban. Mit gondoltok, ki merjek menni? Nem tudom hogy anyának igaza lenne-e kérlek segítsetek nem tudok dönteni!2015. júl. 22. 01:07
1/24 anonim válasza:
Nem tudom olvasol-e híreket, de most itt van ez az ISISes dolog. Én nem kockáztatnám meg, igaz, hogy messze van Dubaj, de nem éri meg.
2/24 anonim válasza:
Ne menj titkossan szövetkezik ellened apàd egy gazdag muszlin fiuval màr eligért neki téged..
3/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ha többen is így látják lehet benne valami, én személy szerint naívnak tartom magam ehhez..
2015. júl. 22. 01:20
4/24 anonim válasza:
Én tutira nem mennék.Szerintem te se tedd.Maximum anyukáddal.Az,hogy nehezen tudod elképzelni róluk,még nem jelenti azt,hogy nem tennék meg...mivel nem tudott semmit sem megtanítani a vallásról,ezért nem is érzed át a komolyságát a hagyományoknak.
5/24 anonim válasza:
Előző vagyok.Bocsi,ha bántóan hangzik,csak így látatlanban is sz*r elképzelni,hogy valakit összeházasítanak egy teljesen idegen emberrel,és nincs szabad döntése.Vigyázz magadra!
6/24 A kérdező kommentje:
Nem hangzik bántóan, jobb a kegyetlen igazság mint a kegyes hazugság, főleg ebben a dologban
2015. júl. 22. 01:23
7/24 anonim válasza:
Anyukàdnak biztos nem alaptalan a fèlelme. Gondolom valamennyire ismeri a nahybàttyàdat is, ezèrt fèlt tèged. Azèrt bennem felmerūlne egy olyan kèrdès, hogy mièrt pont most akarnak ki vinni. Èn sem mennèk a he. Legalàbbis amìg arra felè dùl a terrorizmus, addig bizti nem. Ha meg kivàncsi lennèk dubaira, akkor meg egyedūl
8/24 A kérdező kommentje:
Találkoztam nagybátyámmal már, és nagyon, nagyon nagyon szeretem, mindig olyan érzés volt hogy már ismerem valahonnan, és borzasztóan kötődök hozzá, látszólag ő is hozzám (nyugalom emberek, nős!) ezért ért nagy traumaként ez a lehetőség, és ezért is vártam annyira, hátha sikerül kijutni:)
2015. júl. 22. 02:06
9/24 anonim válasza:
Feri már csak ilyen böszme, de halkan megkérdezné, nem tőled, hanem úgy általánosságban, aki tudja rá a választ, írjon csak: hogy a fenébe lehet összeba**ni valakivel, meg gyereket szülni valakinek, akit ennyire nem ismerünk, és ennyire nem bízunk meg benne?
10/24 anonim válasza:
Na most nem azért, de nőknek ott nincs nagy beleszólásuk kb semmibe! Ha ott ők olyat döntenek ami neked nem tetszik, nem lesz aki megvédjen. Én nem mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!