Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok erről? Mennyi a...

Mit gondoltok erről? Mennyi a valószínűsége hogy így lesz?

Figyelt kérdés
Szóval édesapám arab, muszlim, és nemsokára lehetséges hogy kiutazunk nagybátyámhoz Dubaiba. Gyerekkoromba borzasztó keveset volt itthon, szinte semmit nem tudott megtanítani nekem ami a vallásról szól, amit most egy kicsit bánok, de ez nem lényeges. Szóval anya magyar, és mondta hogy ő nem szretné ha kimennék, mert attól fél hogy nem jövök vissza, férjhez adnak a tudtom nélkül, meg ilyenek. Én nehezen tudom elképzelni ezt nagybátyámról és apáról, viszont tényleg nagyon félek hogy anyának igaza lehet, mert hogy ELVILEG ez megszokott a muszlimok között, és volt már rá nem is egy példa a világban. Mit gondoltok, ki merjek menni? Nem tudom hogy anyának igaza lenne-e kérlek segítsetek nem tudok dönteni!

2015. júl. 22. 01:07
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
77%

Egyik vàlaszolô írta a konzuli regisztrációt. Egy kalap szart sem ér, főleg egy ilyen országban. A követség tud róla, hogy hol tartózkodsz, de segíteni nem fognak, ha baj van.

Nekem eléggé gyanús, hogy pont válófélben vannak és édesapád ki akar vinni.

Írom ezt muszlimként, török férjjel.

Amúgy hàny éves vagy?

2015. júl. 22. 14:35
 22/24 A kérdező kommentje:

15 éves vagyok.

20-asnak: nem értem hogy jön ide, de jót nevettem, köszönöm xD

2015. júl. 22. 17:26
 23/24 anonim ***** válasza:
79%
Én a "jobb félni mint megijedni" elvet vallom. Nem tudhatjuk (és te sem tudhatod), hogy apukád családja mennyire vallásos. Apukád biztos nem akarna neked rosszat, DE apukád családja lehet, hogy másképp látja azt, hogy mi a jó neked. Pont jó korban vagy ahhoz, hogy férjhez adjanak. Valószínűleg nem történne semmi baj, ha kimennél, de van egy kis esélye, hogy soha többet nem jöhetsz haza. Ott kint már senki sem fog segíteni neked! Szóval még ha csak 1% is az esélye, hogy ez megtörténhet én nem kockáztatnék.
2015. júl. 22. 18:38
 24/24 anonim ***** válasza:

Sok mindentől függ ez, apán milyen származású (gondolom nem emirátusi), mennyire vallásos, vannak-e még más rokonok is Dubaiban, volt e már, hogy szóba hozta, hogy ideje lenne férjhez menned stb.

Te ismered, ismerek olyan arabot, akinek eszébe nem jutna ilyet csinálni, de olyat is akinek ez a legtermészetesebb.

2015. júl. 28. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!