Az anyám a pasiját választotta helyettem?
Kérdező, ez nevetséges játszma és hiszti. Nem te fogod anyádat irányítani és nem mondhatod meg, mit csinálhat és mit nem. 17 évesen már beláthatod, hogy neki is van igénye párkapcsolatra, arra, hogy a párjával éljen. Neked is lesz. Mit szólnál, ha anyád bejelentené, hogy ha összejössz valakivel és elköltözöl, kilép az életedből? Fel lennél háborodva, hogy zsarolni merészel.
Nem a pasit választotta anyád helyetted, csak nem törődött a hisztiddel, és nagyon okosan tette.
17 éves vagy, pár éven belül kirepülsz, addig sem kell már veled úgy foglalkozni, mint egy kisgyerekkel, miért sajnálnád anyádtól a boldogságot?
Gondolom, anyádnál megvan a saját szobád. Apádnál ha egy szoba van, neki és neked sem lenne komfortos hosszú távon, ha oda beköltöznél. És ha neki is lesz párja és ott akar aludni, esetleg odaköltözni? Akkor mit csinálnál?
Bírd ki még azt a kis időt, amíg önállósodni tudsz, aztán olyan életet alakítasz ki magadnak, amilyet akarsz.
Nézd el kell fogadnod a helyzetedet. Apukáddal godnolom okkal mentek szét. Továbbra sem írtad le, mi a bajod az emberrel.
Anyukám párja 5 éves koromban költözött hozzánk, azóta se jó a viszonyunk, 26 éves vagyok.
Anyukád valószínűleg jól tudta, hogy hazamész. Lassan felnőtt leszel, fenyegetőzéssel nem nagyon fogsz semmire menni, ezt legalább most beláthattad.
Átfutottam a kommenteket. Egy rakás emberke kérdezte, mi a gondod a pasival? Semmi válasz. Te mit szólnál (majdnem) forditott helyzetben? Ha anyád kitiltaná onnan a pasidat? Nem lóghattok ott, nem aludhattok együtt, mert ott nem lehet, neked este 10re haza kell érned..
Itt is látszik, csak hajtogatod a magadét, de beszélni nem tudsz. Hisztis..
Anyád és apád tuti beszélnek néha, mégis csak az apád. Szerintem ő hivta anyádat, hogy ott vagy, minden ok, aztán anyád mondta, küldjön haza.
Anyád miért ne lehetne boldog?
Nem tudtja még maga se, hogy mi a probléma a pasival, azért nem mondja. Gondolom az anyja is kérdezte, a hiszti-kriszti gyémánthercegnő meg biztos felhúzott orral beviharzott a szobájába.
Anyád nem a pasiját választotta helyetted, csak nem alacsonyodott le ehhez a szánalmasan gyerekes hercegnődrámához.
Te tényleg 17 éves vagy??
Mert a viselkedésed alapján nem tippeltelek volna többnek 10-12-nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!