Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám a pasiját választotta...

Az anyám a pasiját választotta helyettem?

Figyelt kérdés
Megmondtam anyámnak, hogy ha hozzánk költözik a pasija, akkor elköltözöm apámhoz. Nem is érdekelte, tervezgették tovább a költözést.Pénteken elkezdett helyet csinálni a pasi holmijánal, mondtam, hogy én meg akkor pakolok apámhoz. Azt mondta oké. Reggel indult cuccostól a pasi, én meg mondtam indulok apámhoz, és el is mentem, ott voltam egész nap. Anyám nem is jött utánam.Vasárnap reggel apám azt mondta, hogy menjek haza, mert nála kevés a hely és nem fog tudni dolgozni. Hazamentem, már be volt cuccolva a pasi, mondtam visszaköltözöm, anyám annyit mondott, jó rendben. Úgyhogy itthon lakom ugyanúgy, de anyám akkor is a pasit választotta, mert nem érdekelte, hogy el akartam költözni itthonról és el költöztem, csak apám hazaküldött. Ez jelenti, hogy jobban kell neki a pasi mint én?

márc. 4. 17:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/140 anonim ***** válasza:
23%
Szegeny! Anyad elarult, mert az ipset valasztotta helyetted. Odahozott a nyakadra egy vadidegent, akit latni sem akarsz, amugy nagyon helyesen. Apad is, mert hazakuldott. En azonnal lelepnek, ahogy 18 eves lennek es soha tobbet felejuk sem neznek. ;-)
márc. 4. 19:22
 42/140 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, ez nevetséges játszma és hiszti. Nem te fogod anyádat irányítani és nem mondhatod meg, mit csinálhat és mit nem. 17 évesen már beláthatod, hogy neki is van igénye párkapcsolatra, arra, hogy a párjával éljen. Neked is lesz. Mit szólnál, ha anyád bejelentené, hogy ha összejössz valakivel és elköltözöl, kilép az életedből? Fel lennél háborodva, hogy zsarolni merészel.

Nem a pasit választotta anyád helyetted, csak nem törődött a hisztiddel, és nagyon okosan tette.

17 éves vagy, pár éven belül kirepülsz, addig sem kell már veled úgy foglalkozni, mint egy kisgyerekkel, miért sajnálnád anyádtól a boldogságot?

Gondolom, anyádnál megvan a saját szobád. Apádnál ha egy szoba van, neki és neked sem lenne komfortos hosszú távon, ha oda beköltöznél. És ha neki is lesz párja és ott akar aludni, esetleg odaköltözni? Akkor mit csinálnál?

Bírd ki még azt a kis időt, amíg önállósodni tudsz, aztán olyan életet alakítasz ki magadnak, amilyet akarsz.

márc. 4. 19:26
 43/140 anonim ***** válasza:
89%
Mit tettél volna akkor, ha anyád közli, hogy nem mehetsz vissza hozzá?
márc. 4. 20:05
 44/140 anonim ***** válasza:
88%

Nézd el kell fogadnod a helyzetedet. Apukáddal godnolom okkal mentek szét. Továbbra sem írtad le, mi a bajod az emberrel.

Anyukám párja 5 éves koromban költözött hozzánk, azóta se jó a viszonyunk, 26 éves vagyok.

Anyukád valószínűleg jól tudta, hogy hazamész. Lassan felnőtt leszel, fenyegetőzéssel nem nagyon fogsz semmire menni, ezt legalább most beláthattad.

márc. 4. 20:26
 45/140 anonim ***** válasza:
68%
44#És anyukádal milyen a kapcsolatod?
márc. 4. 20:37
 46/140 anonim ***** válasza:
81%
#46: 44 vagyok, nekem egész életemben nem volt normális vele a kapcsolatom, hiszen apukámmal vertek minket, egymást is folyton. Nyilván olyan 8-9 éves koromig azt hittem normális és mindenkivel ezt csinálják. Anyum párja 2X ráncigált meg. Mindez kihat a mostani kapcsolatunkra is.
márc. 4. 20:57
 47/140 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező, megértem, mennyire nehéz megszokni egy ilyen helyzetet, de próbálj lehiggadni és más szemszögből nézni a mitörtént. Anyukád akkor választotta volna helyetted az új párját, ha elküld otthonról, de nem ez történt, hanem pont fordítva, Te léptél le és Te akartad megzsarolni azzal, hogy elköltözöl, ha beköltözik a párja. Ehhez akkor sincs jogod, ha Neked ez most kellemetlen, kényelmetlen. Elhiszem, hogy Te ezt most még nem tudod értékelni, de majd később emlékezz rá, mennyire szerencsés dolog, hogy lett nyukádnak párja, így nem magányos és nem fog később rád akaszkodni, amikor Te már inkább kirepülnél, önállósodnál. Ne légy önző, próbáld magad beleképzelni anyukád helyzetébe, neki sem könnyű. Egészen biztos lehetsz benne, hogy rossz neki két tűz között őrlődni, de erre nem az a megoldás, hogy feláldozza magát az önzőséged miatt.
márc. 4. 21:13
 48/140 anonim ***** válasza:
82%

Átfutottam a kommenteket. Egy rakás emberke kérdezte, mi a gondod a pasival? Semmi válasz. Te mit szólnál (majdnem) forditott helyzetben? Ha anyád kitiltaná onnan a pasidat? Nem lóghattok ott, nem aludhattok együtt, mert ott nem lehet, neked este 10re haza kell érned..

Itt is látszik, csak hajtogatod a magadét, de beszélni nem tudsz. Hisztis..

Anyád és apád tuti beszélnek néha, mégis csak az apád. Szerintem ő hivta anyádat, hogy ott vagy, minden ok, aztán anyád mondta, küldjön haza.

Anyád miért ne lehetne boldog?

márc. 4. 21:22
 49/140 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudtja még maga se, hogy mi a probléma a pasival, azért nem mondja. Gondolom az anyja is kérdezte, a hiszti-kriszti gyémánthercegnő meg biztos felhúzott orral beviharzott a szobájába.

Anyád nem a pasiját választotta helyetted, csak nem alacsonyodott le ehhez a szánalmasan gyerekes hercegnődrámához.

márc. 4. 21:31
 50/140 anonim ***** válasza:
85%

Te tényleg 17 éves vagy??

Mert a viselkedésed alapján nem tippeltelek volna többnek 10-12-nél.

márc. 4. 21:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!