Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám a pasiját választotta...

Az anyám a pasiját választotta helyettem?

Figyelt kérdés
Megmondtam anyámnak, hogy ha hozzánk költözik a pasija, akkor elköltözöm apámhoz. Nem is érdekelte, tervezgették tovább a költözést.Pénteken elkezdett helyet csinálni a pasi holmijánal, mondtam, hogy én meg akkor pakolok apámhoz. Azt mondta oké. Reggel indult cuccostól a pasi, én meg mondtam indulok apámhoz, és el is mentem, ott voltam egész nap. Anyám nem is jött utánam.Vasárnap reggel apám azt mondta, hogy menjek haza, mert nála kevés a hely és nem fog tudni dolgozni. Hazamentem, már be volt cuccolva a pasi, mondtam visszaköltözöm, anyám annyit mondott, jó rendben. Úgyhogy itthon lakom ugyanúgy, de anyám akkor is a pasit választotta, mert nem érdekelte, hogy el akartam költözni itthonról és el költöztem, csak apám hazaküldött. Ez jelenti, hogy jobban kell neki a pasi mint én?

márc. 4. 17:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/140 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem az rosszabb neki, hogy a lányának nem tetszik, hogy ő is boldog. Még mindig nem írtal le, hogy mi bajod anyukád párjával.
márc. 4. 17:38
 12/140 anonim ***** válasza:
93%

Anyád nem ment bele a játszmádba. Ennyi történt. Nem hagyta, hogy ezzel zsarold. Meg az apádat is ismeri jól, tudta, hogy ott nem lesz maradásod. Esetleg beszélt is vele, és így egyeztek meg, hogy apád szépen hazaküld.

Ilyen húzások helyett inkább ülj le anyáddal megbeszélni a dolgot. Mondd el, neked mi a gondod a helyzettel, aztán hallgasd meg az ő oldalát is.

márc. 4. 17:38
 13/140 anonim ***** válasza:
27%
Az hogy ki a fontosabb, majd leszuröd anyad viselkedéséböl
márc. 4. 17:40
 14/140 anonim ***** válasza:
91%

Őszintén, mit vártál? Hogy anyád erőszakkal hazacibál vagy azt, hogy szakít a pasijával, és esdekelve könyörög, csak hogy méltóztass hazajönni?

Az előbbire volt esély, örülj neki, hogy ennél higgadtabban kezelte ezt.

Az utóbbi elég esélytelen lett volna. Ha mégis az történt volna, az anyádat minősíti.

márc. 4. 17:41
 15/140 anonim ***** válasza:
15%

Anyám is hozta a nyakunkra a kanokat.

Én megértelek, de nem tudsz mit tenni.

Az aranypöcörő mindenek felett az ilyen nőknél.

márc. 4. 17:46
 16/140 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, csak 3 kérdésre válaszolj:

1. Mi a bajod a férfival?

2. Miért várod el, hogy anyud egyedül maradjon?

3. Te mit szólnál hozzá, ha anyád csinálná ugyanezt veled, ha neked lenne párod?

márc. 4. 17:49
 17/140 anonim ***** válasza:
89%
Nem választotta helyetted. Csak annyit hozott a tudomásodra, hogy "Na ne legyél teljesen idiota!!"
márc. 4. 17:51
 18/140 anonim ***** válasza:
14%

Én is hoztam haza par hónapra idonkent a stabil baratomat, hogy pótoljon be es maradjon több penz.

De a lanyomra nem kenyszerítettem rá, nem kellett köszönjön a pasimnak, nem maradtak kettesben soha, nem szólhatott a gyereknevelesbe, es a finom falatokat felretettem a lanyomnak. (17 eves)

márc. 4. 17:53
 19/140 A kérdező kommentje:
De ő végleg ide költözött, nem pár hónapra jött. Eladta a lakását, mert végleg itt fog lakni.
márc. 4. 17:55
 20/140 anonim ***** válasza:
92%
Nem fog válaszolni, mert nem tud. Nincs konkrét érv, semmi oka nincs, hogy utálja. Minden csak a fejében van.
márc. 4. 17:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!