Az anyám a pasiját választotta helyettem?
80-as: Az, hogy valaki valakivel nemi kapcsolatot tart fenn, az nem jelent automatikusan összeköltözést. Az utóbbi meggondolandó, ha más is van a képben (gyerek, szülők, stb.). Én hallottam olyan esetet is, hogy a háziállat nem tolerálta a partnert. Nevetségesnek hangzik, de ilyen is van.
Vannak esetek, ahol jól működik az együttélés, de ha valamelyik fél nem akar az anyja párjával, vagy fordítva, a párja gyerekével együtt lakni, akkor létezik más megoldás is. Nem kell apácaként élni attól, hogy nem feltétlenül költözteti össze egy anya a gyerekét az új párjával.
#81 milyen megoldásra gondolsz tegyük fel még ott lakik a kérdező 5-6 évig
Nem kötekedni akarok tényleg érdekelne
Ez jelenti, hogy jobban kell neki a pasi mint én?
Nem, ez azt jelenti, hogy anyád jobban szeret, mint apád. Nála ugyanis a hisztis viselekedésed ellenére is van helyed, az apádnak meg esze ágában sincs akkora lakást bérelni, ahol az egyszem gyereke is elfér. 17 éves vagy, mit hasonlítgatod magadat egy társhoz, hogy jobban kell neki, mint te? Miért, ha már itt tartunk, te mit nyújtasz anyádnak, ami jobb, mint egy társ, akivel jólérzi magát, aki társ a mindennapokban, az anyagiakban és az ágyban? Ha 17 éves vagy, röpke pár hónap és már mehetsz is, ha nem tetszik a helyzet!
78.
Ezt én sem értem. A pali eladta a házát és becuccolt a nőhöz.
Minek egy kis kolbászért egy egész disznót tartani?
Érdekes, mikor itt a gyíkon sírnak a kis pisisek, hogy anyu-apu nem engedi, hogy 14-15 évesen a pasikámmal együtt “aludjak”, sőt 18 évesen sem hagyják, hogy hetente többször nálunk töltsön egész napokat, akkor egyből minden szarnak le van hordva a szülő, korlátozó, helikopter, nárcisztikus, toxikus stb stb, azonnal költözzön el tőle a gyerek és többé rá se nyissa az ajtót.
Most bezzeg, mikor egy szaros 17 éves akar diktálni az anyjának meg megszabni, kivel élhet együtt, akkor jajj, szegényke, hát anyunak kutyakötelessége lenne egyenesen engedélyt kérni tőle és ha nem egyezik bele, akkor megvárni, amíg kedve lesz elköltözni, utána jöhet csak szóba, hogy a társával felnőtt módjára legyen, ne pedig randizgasson hónapokig, évekig, mint valami gimis kapcsolatban.
A kérdező sehol se írja, hogy miért nem szeretne együtt élni az anyja párjával. Lehet, hogy nagyon ellenszenves neki az illető. Nem azért, mert az anyjának párja van, hanem valami komoly ellentét, konfliktus van köztük már egy ideje.
Sokan itt mindennek elhordják a részletek ismerete nélkül.
86-os: A látogató kapcsolat nemcsak fiatalokra lehet jellemző. Idősebb egyedülállók is sokszor ezt választják, ez sokkal több a randizásnál. Sok előnye van, ez nemcsak randizás. Miért kellene mindenkinek összebútorozni?
Anyóssal, apóssal, nevelendő korú, pláne kamasz gyerekkel, sógorral-komával, pitbullal, stb. meg köszönöm, én se költöznék össze, csak, ha muszáj. Attól még szeretheti két ember egymást, ha nem élnek együtt.
Azért az is elgondolkodtató, hogy az anya milyen közömbösen fogadta a fiú költözésének hírét. Nem érdekelte kb. Az apja se fogadta szívesen.
Természetes, hogy az anya is szeretne partnert magának, joga van hozzá, de ott tényleg baj van, hogy ilyen közönnyel fogadja a kiskorú fia elköltözését.
Kiskorú ráadásul nem is változtathatja meg az elhelyezését a gyámhivatal tudta nélkül csak úgy. Az anya, a gondviselője dolga ezt elintézni. 18 éves kora után oda megy, ahova akar, de alatta még hivatalos ügyintézés kell.
"mert apám helyére pályázik"
Elváltak élik a külön életüket. Jobb lenne ha együtt lennének csak miattad,boldogtalanul?
#83 mivel már össze költöztek így irreleváns de mennél oda "látogatóba" ahol nem látnak szívesen? Ha még anyuka menne szerintem akkor meg az lenne a baja a kérdezőnek
Itt az a kérdés hogy át lettek e beszélve normálisan a dolgok
Gondolom nem egyik napról a másikra történt a költözés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!