Akiknek buta prolik a szülei, azok milyen gyerekkori tapasztalatokról tudnak beszámolni?
Nem tudom.
Az én szüleimnek se volt diplomája nekem lett.
Ennek ellenére nem tartom őket prolinak!
Sőt kedves kérdező, örülj, hogy még élnek a szüleid!
Az enyémek már nem!
Akkor primitív emberek milliói hátradőlhetnek, hogy ők nem prolik.
Lehet, hogy a szüleid "prolik", de téged felneveltek (kár volt) és diplomát adtak a kezedbe, támogatták, hogy tanulj, ha már ők nem tudtak.
Ja, és nálad is vannak sokkal okosabbak és tanultabbak. Szóvasl érezd magad prolinak. A viselkedésed úgyis olyan.
Édesapád csinált volna inkább sámlit, mint ilyen arrogáns, pökhendi szarjankót! Mindenki jobban járt volna.
Lehet, hogy csak egyszerűen féreg vagy, de egy elmeszakértőnek valódi "csemege" lennél.
Kérdező! Te vagy az aki a szülei "buta proliságából" fakadt/fogant. Ha tetszik, ha nem, belőlük lettél.
A felkapaszkodott, kisebbségi komplexusokkal küzdő ember beszél belőled.
Azt hiszed, ha a szüleidet kritizálod, lenézed, akkor különb vagy, magasabban vagy, és az elitbe tartozhatsz. Nem irigyellek, bármilyen képzettséged van, keserves lehet így az életed.
Ja, mindenki jobban járt volna, de ők ehhez is túl buták, hogy megértsék. Valószínűleg te is ugyanaz a buta proli vagy, akinek felesleges magyarázni, hogy ne szüljön gyereket, mert szar élete lesz, úgyse lenne képes felfogni.
Az a vicc, hogy a válaszadók többsége tényleg hozta ez a jó magyar forrófejű hörgős személyeskedést,(különösen a 4es) :D
Semmi felháborítót nem látok a kérdésben, lehet itt hisztizni, de hát a magyar alapvetően egy nagyszájú proli nép, tisztelet a kevés kivételnek.
Esetleg nyivákolás helyett végig lehetne gondolkodni, mire is gondolta kérdező proli alatt (segítek, a mai jelentésérére gondolt). Nem rögtön szidni a bölcsészeket, édes istenem.
A kérdésre válaszolva.
Egyik szülőmet sem nevezném ostobának, de kétségtelen, hogy vannak kifejezetten prolis dolgaik, és őszintén szólva nem tartom túl sokra őket, ahogy az átlag magyar sem.
Anyám tanácsainak nagy része egyszerűen semmit sem ér. Ha főzésről, takarításról van szó, még tud adni néha normális tanácsokat, de minden másban borzalmas, gyakorlatilag folyamatosan tévedett mindenben életemben.
Nekem is adta a semmit nem érő tanulási tanácsokat, még akkor is, mikor felsőfokú angolra készültem, pedig nem beszél idegen nyelven.
Amikor gondok voltak az emésztésemmel, megmagyarázta, hogy beképzelem magam, aztán természetesen a tesztek mást mutattak.
Apám meg mérnök létére borzasztó.
A borzalmas táplálkozási szokásaival, azzal, hogy állandóban bömbölteti a rádiót mindenhol.
A begyepesedett gondolkodásával, ahogy képtelen elfogadni az éltérő véleményt, "aki férfi, az vezessen". A nem túl jó higiéniájával, az igénytelen öltözködésével, azzal, hogy központi téma nála a kaja.
De ahogy mondtam, Magyarországon a legtöbb (idősebb) proli: "okosabb vagyok, mert idős vagyok élettapasztalattal", a "mai fiatalok így meg úgy", közben az 50 feletti messze a legbutább, legigénytelenebb generáció Magyarországon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!