Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akiknek buta prolik a szülei,...

Akiknek buta prolik a szülei, azok milyen gyerekkori tapasztalatokról tudnak beszámolni?

Figyelt kérdés
Olyan tapasztalatokra vagyok kíváncsi, amik a szülők buta proliságából fakadnak.
2023. dec. 12. 09:07
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 A kérdező kommentje:

Igen, te is proli vagy, ha magadtól nem jöttél rá, mi a baj ezzel a tanáccsal.

2023. dec. 12. 19:03
 42/63 anonim ***** válasza:
98%
Nem a 40 es válaszoló vagyok, de egyet kell értsek vele. Saját bőrömön tapasztalva mondom neked, 2 es voltam szó szerint majdnem megbuktam általánosba, viszont ahogy elkezdtem alkalmazni ezt a tanácsot, megkaptam az első 5 ösöm, abba az időbe olyan volt mintha most kapnál egy ezüst nyakláncot csak úgy. Kajakra nem ment és óriási szorgalmat dobott rajtam, annyira hogy a végén felelnem kellett az 5 átlagért. Szóval hidd csak el ez kajakra nem rossz tanács.
2023. dec. 12. 20:43
 43/63 A kérdező kommentje:
Nekem már első osztályban, 7 évesen is triviálisnak minősült, hogy szavakat úgy is lehet tanulni, hogy a magyar jelentést letakarjuk. 30 éven keresztül fel se merült bennem, hogy valaki olyan hülye legyen, hogy erre csak segítséggel jön rá. De te most ezt teljesítetted.
2023. dec. 12. 21:02
 44/63 anonim ***** válasza:
98%

Úgy tűnik tele vagy frusztrációval, lekezelően, ellenszenvvel beszélsz a környezetedről. Szörnyen ítélkező és szűklátókörű lehetsz. Ráadásul 0 érzelmi intelligenciával.

Kellemes ember lehetsz...

Nagyon nyomasztó lehet a közeledben.

2023. dec. 12. 21:06
 45/63 A kérdező kommentje:
Mit jelent az, hogy ítélkező? Milyen ember, aki nem ítélkezik? Nincsenek gondolatai másokról?
2023. dec. 12. 21:23
 46/63 anonim ***** válasza:
96%
Kellettél te is a Földre kérdező.
2023. dec. 12. 21:27
 47/63 anonim ***** válasza:
100%
42-es vagyok megsértettél nem kicsit, viszont én segítő szándékkal írtam. Az hogy nem kezdem el fikázni a szüleid nem feltétlen jelenti azt hogy mindenben egyet is értek(értünk) hisz a teljes életedet mi nem látjuk mi csak kommentelünk és arra amit te leírsz. Sokat számított egyébként az az 5-ös mert annak a motivációjára kaptam magam és nem csak abból de több tantárgyból is sokkal jobb voltam ami sokat segített később a tovább tanuláson, hisz amiről én beszélek az 5.be volt.
2023. dec. 12. 21:50
 48/63 anonim ***** válasza:
96%

Gyerekek, ne fordítsatok több figyelmet szegényre. Csak vérszemet kap.

Kérdező, te fojtsd el csírájában a problémát, ne vállalj gyereket.

A szüleidnek sem kellett volna.

Hátha egyszer kapsz egy akkora pofont h felébredsz és nem ámokfutod le az egész életed.

2023. dec. 12. 23:35
 49/63 anonim ***** válasza:
98%
Szegény szülei inkább
2023. dec. 13. 00:03
 50/63 anonim ***** válasza:
96%

A kérdés alapján ez egy teljesen valid téma lehetne és sajnos tudnék is hozzászólni...

Aztán elolvastam a kérdező "problémáit" és nyilvánvaló lett, h egy csak példánya az elkényeztetett új (de)generációnak akik jellemzően életképtelenek, lusták de persze mindenkinél okosabbak.

Ja, várj, ez pont a proli jellemzője.

Kérdező ebben a szituban te vagy a proli, a szüleid max tanulatlanok!

2023. dec. 13. 17:32
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!