Akiknek buta prolik a szülei, azok milyen gyerekkori
tapasztalatokról tudnak beszámolni?
41/63 A kérdező kommentje:
Igen, te is proli vagy, ha magadtól nem jöttél rá, mi a baj ezzel a tanáccsal.
Nem a 40 es válaszoló vagyok, de egyet kell értsek vele. Saját bőrömön tapasztalva mondom neked, 2 es voltam szó szerint majdnem megbuktam általánosba, viszont ahogy elkezdtem alkalmazni ezt a tanácsot, megkaptam az első 5 ösöm, abba az időbe olyan volt mintha most kapnál egy ezüst nyakláncot csak úgy. Kajakra nem ment és óriási szorgalmat dobott rajtam, annyira hogy a végén felelnem kellett az 5 átlagért. Szóval hidd csak el ez kajakra nem rossz tanács.
2023. dec. 12. 20:43
43/63 A kérdező kommentje:
Nekem már első osztályban, 7 évesen is triviálisnak minősült, hogy szavakat úgy is lehet tanulni, hogy a magyar jelentést letakarjuk. 30 éven keresztül fel se merült bennem, hogy valaki olyan hülye legyen, hogy erre csak segítséggel jön rá. De te most ezt teljesítetted.
Úgy tűnik tele vagy frusztrációval, lekezelően, ellenszenvvel beszélsz a környezetedről. Szörnyen ítélkező és szűklátókörű lehetsz. Ráadásul 0 érzelmi intelligenciával.
Kellemes ember lehetsz...
Nagyon nyomasztó lehet a közeledben.
2023. dec. 12. 21:06
45/63 A kérdező kommentje:
Mit jelent az, hogy ítélkező? Milyen ember, aki nem ítélkezik? Nincsenek gondolatai másokról?
Kellettél te is a Földre kérdező.
2023. dec. 12. 21:27
42-es vagyok megsértettél nem kicsit, viszont én segítő szándékkal írtam. Az hogy nem kezdem el fikázni a szüleid nem feltétlen jelenti azt hogy mindenben egyet is értek(értünk) hisz a teljes életedet mi nem látjuk mi csak kommentelünk és arra amit te leírsz. Sokat számított egyébként az az 5-ös mert annak a motivációjára kaptam magam és nem csak abból de több tantárgyból is sokkal jobb voltam ami sokat segített később a tovább tanuláson, hisz amiről én beszélek az 5.be volt.
2023. dec. 12. 21:50
Gyerekek, ne fordítsatok több figyelmet szegényre. Csak vérszemet kap.
Kérdező, te fojtsd el csírájában a problémát, ne vállalj gyereket.
A szüleidnek sem kellett volna.
Hátha egyszer kapsz egy akkora pofont h felébredsz és nem ámokfutod le az egész életed.
2023. dec. 12. 23:35
2023. dec. 13. 00:03
A kérdés alapján ez egy teljesen valid téma lehetne és sajnos tudnék is hozzászólni...
Aztán elolvastam a kérdező "problémáit" és nyilvánvaló lett, h egy csak példánya az elkényeztetett új (de)generációnak akik jellemzően életképtelenek, lusták de persze mindenkinél okosabbak.
Ja, várj, ez pont a proli jellemzője.
Kérdező ebben a szituban te vagy a proli, a szüleid max tanulatlanok!
2023. dec. 13. 17:32
További kérdések: