Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akiknek buta prolik a szülei,...

Akiknek buta prolik a szülei, azok milyen gyerekkori tapasztalatokról tudnak beszámolni?

Figyelt kérdés
Olyan tapasztalatokra vagyok kíváncsi, amik a szülők buta proliságából fakadnak.
2023. dec. 12. 09:07
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
79%
Hát 60-as, neked sem kell a szomszédba menni proliságért és pökhendiségért.
febr. 26. 10:53
 62/63 anonim ***** válasza:
53%

60#

Remélem nem lesz, de ha mégis lesz gyereked, akkor majd ő megmondja, hogy te miben vagy hülye.

Az emberek 96%-a általában síkhülye, és mégis ők azok, akik azt gondolják magukról, amit te is.

Persze, ha kiskorú vagy, akkor bocsánat..bár a gyerekek még normálisabbak, mint te.

Az én szüleim is idióták, több egész életen át tartó egészségügyi problémámat is köszönhetek nekik (ami nem csak annyi, hogy nem engedtek el a diszkóba..), de elfogadom őket, mint a szüleim. Nélkülük nem lennék. Kellett ez a hiba, hogy az a két ember találkozzon ahhoz, hogy én létrejöhessek. Nem mintha annyira akartam volna, sőt, de ha már itt vagyok, igyekszem a legjobbat kihozni belőle.

febr. 26. 11:05
 63/63 anonim ***** válasza:

Aki a szüleit buta prolinak nevezi, az bizony egy buta proli ivadék.

Csak kicsit kikupálódott.

Mi mást lehetne várni, minthogy lenézze a felmenőit -miután felkapaszkodott a jóvoltukból...

febr. 26. 12:31
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!