Akiknek buta prolik a szülei, azok milyen gyerekkori tapasztalatokról tudnak beszámolni?
60#
Remélem nem lesz, de ha mégis lesz gyereked, akkor majd ő megmondja, hogy te miben vagy hülye.
Az emberek 96%-a általában síkhülye, és mégis ők azok, akik azt gondolják magukról, amit te is.
Persze, ha kiskorú vagy, akkor bocsánat..bár a gyerekek még normálisabbak, mint te.
Az én szüleim is idióták, több egész életen át tartó egészségügyi problémámat is köszönhetek nekik (ami nem csak annyi, hogy nem engedtek el a diszkóba..), de elfogadom őket, mint a szüleim. Nélkülük nem lennék. Kellett ez a hiba, hogy az a két ember találkozzon ahhoz, hogy én létrejöhessek. Nem mintha annyira akartam volna, sőt, de ha már itt vagyok, igyekszem a legjobbat kihozni belőle.
Aki a szüleit buta prolinak nevezi, az bizony egy buta proli ivadék.
Csak kicsit kikupálódott.
Mi mást lehetne várni, minthogy lenézze a felmenőit -miután felkapaszkodott a jóvoltukból...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!