Akiknek buta prolik a szülei, azok milyen gyerekkori tapasztalatokról tudnak beszámolni?
"Ennek köze nincs a prolisághoz, egyszerűen tájékoztlanok a mai szokásokkal kapcsolatban."
A tájékozatlanságuk miatt tájékoztattam őket a mai szokásukkal kapcsolatban, amit az ő agyuk egyszerűen negligált. Ez viszont proliság.
*nem akartak olyanok lenni
(még önmagunk sem)
Kérdező, amit leírtál az nekem nem proli viselkedés :D
A proli szülő az aki műveletlen, megnézi az összes nyomorék tv2es meg rtl-es valóságshowt és Berki Mazsi aktuális ügyeivel van elfoglalva, ezen túl kb nem érdekli semmi. Igénytelenül öltözködik vagy pedig feltűnő mintás kínai Gucci melegítőben feszít a 10 centis műkörmével és százlábúra hasonlító műszempillájával. 0 szókincse és alpári viccei vannak. Gyakran alkesz.
Szerintem ilyenekre gondol a kérdező
-Ne szellőztess, mert kimegy a meleg!
-Lejárt élelmiszernek nincs semmi baja!
-Hangoskodnak közterületen, tömegközlekedésen.
-Elég 2-3 naponta fürdeni
-Ő nem alkoholista, csak naponta 5-6 sört iszik pálinkával.
-Minek edzőterembe járni, mennyé' kapálni!
-Minek szednek osztálypénzt az iskolában!
-Minek mosni az izzadt ruhát, fel lehet még venni egyszer-kétszer!
-Cipővel bemennek a szőnyegre!
-Enni kell, amíg ki nem pukkadnak, akkor is, megeszik az ételt, hogy rosszul lesznek tőle, kidobni nem lehet.
-Konyhában, nappaliban dohányzik.
-Wc után nem mos kezet
-Evés előtt nem mos kezet
Nézz tükörbe és meséld el a gyerekkorod, de objektíven.
Anyádék nem prolik, de te az lettél, a rosszabbik fajtából: kötekedő és ítélkező.
Lehet, hogy akkor szerinted én is proli vagyok, de meg kell kérdeznem, hogy ezzel mi a baj?
“ Tanulj úgy szódolgozatra, hogy elolvasod a szavakat, majd letakarod a magyart.”
Ez egy teljesen valid és működő stratégia sokszor. Nem mindenkinél válik be, de ha azért tanácsolták, mert rosszul sikerültek a szódolgozataid, akkor egy próbát megér, nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!