Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akiknek buta prolik a szülei,...

Akiknek buta prolik a szülei, azok milyen gyerekkori tapasztalatokról tudnak beszámolni?

Figyelt kérdés
Olyan tapasztalatokra vagyok kíváncsi, amik a szülők buta proliságából fakadnak.
2023. dec. 12. 09:07
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, szerintem nem a szüleid a "buta prolik"... gondolkodj kicsit. :)
2023. dec. 12. 10:56
 22/63 anonim ***** válasza:
95%
Neked fétised kérdező amúgy ez a szó? Csak mert úgy használod, mintha örömet okozna. Egyébként meg nem tudom, te mire tartod magad, vagy minek, de a szüleidről így beszélni egyszerű arcátlanság. Nem azt írtad róluk, hogy agyonvertek, sz*rral etettek meg a kutyaházban kellett aludnod, hanem hogy másként gondolkodtak, mint te. Ideális szülők? Nem, azt nyilván nem gondolnám. De: Az arrogáns, lekezelő stílusodtól nem leszel "kevésbé proli" egyébként, ezt csak megsúgom. Vitatkozhatunk az IQ-ról is,de a megnyilvánulásaid nem arról árulkodnak, hogy neked több lenne egy megfáradt, frusztrált átlagemberénél.
2023. dec. 12. 10:59
 23/63 anonim ***** válasza:
92%

Soha nem jártak egyetemre

a diplomától függetlenül buták.

Haladjunk.

2023. dec. 12. 11:00
 24/63 A kérdező kommentje:

Szerintem inkább azoknak a válaszolóknak fétise ez a szó, akik kizárólag azért proliznak le engem, mert èn leproliztam a szüleimet. Lásd 17-es vagy 21-es válaszolót. Nekik idáig tart a szellemi képességük, hogy az állításaimat letagadják és visszaragasztják rám. Mondhatnának ezer másik rossz tulajdonságot rólam, de nekik csak az felel meg, ha a proli vádat vissza tudják rám nyomni.

2023. dec. 12. 11:08
 25/63 anonim ***** válasza:
93%

"az állításaimat letagadják és visszaragasztják rám" - szerintem túlgondolod ezt. Feltettél egy kérdést, mi válaszoltunk. A leírásodból meg a kommentekből csak annyi jön át, hogy többre tartod magad, mint a szüleidet, mindehhez le is prolizod őket, pedig a leírásodból nem ez jött le, hogy azok lennének, egyszerűen te vagy odáig magadtól, mert van diplomád.

Szükséged lenne pszichológusra, aki a szüleiddel kapcsolatos töréseidet megoldja.

2023. dec. 12. 11:16
 26/63 A kérdező kommentje:

Annyit állítottam, hogy ők azért prolik, mert egymagukban otthon kitalálják, hogy egyetemen öltönyben megy vizsgázni az ember, és ha közlöm velük, hogy senki nem megy öltönyben, ők akkor is jobban tudják.

Ebből ti levezettéttek, hogy el vagyok szállva magamtól a diplomám miatt.

2023. dec. 12. 11:26
 27/63 anonim válasza:
100%
Ez még mindig nem jelent proliságot, legrosszabb esetben is csak nincsenek tisztában a jelenlegi szokásokkal.
2023. dec. 12. 11:41
 28/63 anonim ***** válasza:
92%

Tudod, volt időszak, amikor még megtiszteltük a tanárainkat azzal, hogy tényleg normálisan öltözve mentünk vizsgázni, és a fiúk bizony öltönyben. Ennek köze nincs a prolisághoz, egyszerűen tájékoztlanok a mai szokásokkal kapcsolatban.

Proli vagy te, aki emiatt lenézed őket.

2023. dec. 12. 11:49
 29/63 anonim ***** válasza:
95%
"Annyit állítottam, hogy ők azért prolik, mert egymagukban otthon kitalálják, hogy egyetemen öltönyben megy vizsgázni az ember, és ha közlöm velük, hogy senki nem megy öltönyben, ők akkor is jobban tudják." - és ettől már prolinak számítanak? Nagyon el vagy akkor tévedve a fogalmakkal! És te tartod magad egy intelligens embernek? Nem vagy az. Butaság, amit mondasz. Lenézed a szüleid, mert másként gondolkodnak, mint te, és ez nagyon szomorú.
2023. dec. 12. 11:52
 30/63 anonim válasza:
92%

28: "Tudod, volt időszak, amikor még megtiszteltük a tanárainkat azzal, hogy tényleg normálisan öltözve mentünk vizsgázni, és a fiúk bizony öltönyben."

OFF: Szerintem ezek az apróságok, illetve a hiányuk IS teszi értéktelenebbé a mai diplomát a 10-20-50 évvel ezelőttieknél. Na meg persze az, hogy szélesebb kör számára elérhető, ami alapvetően tök jó lenne, ha ezt nem azzal érték volna el, hogy létrehoznak büfészakokat illetve lejjebb viszik a a lécet, hogy többen meg tudják ugorni. Kb ennek a következménye a "nem öltönyben megyek vizsgázni" jelenség is és itt felmerül a kérdés, hogy ki(k) is a proli(k)?

2023. dec. 12. 11:59
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!