Szerintetek korrekt ahogyan az anyám bánik velem?
A válaszaidat is anyád írja amúgy?
Ne mondd már, hogy el lassúfelfogású, olvasni alig tudó, beteg, hisztis valaki, ilyen tempóban, ilyen fogalmazással, ilyen hibátlanul ír. 😃
Mint itt írták is, te is céloztál rá, arra vársz, hogy csúnyákat irjunk rád. Tedd le a telefont és keresd meg akkor anyucit vitázni meg verekedni 😃
Na jó mese volt mára. Elég is volt belőle. Szióka!
Persze, kamu. De jó olvasgatni ezt az értelmes csevegést.
Aztán lassan alvásidő, mert ha nem, anyuci elveri 😃
"Ne mondd már, hogy el lassúfelfogású, olvasni alig tudó, beteg, hisztis valaki, ilyen tempóban, ilyen fogalmazással, ilyen hibátlanul ír. 😃" Jesszus, az ilyen problémákat írásból nem lehet megállapítani! Egy csomó mentális betegséggel élő ír teljesen normálisan! Ez nem ilyen egyszerű! Orvos vagy, vagy mi?
"Mint itt írták is, te is céloztál rá, arra vársz, hogy csúnyákat irjunk rád." Ez meg egyáltalán nem igaz! Csak egyáltalán nem értem ezt az egészet és érdekel mások véleménye, hogy tényleg megérdemlem-e ezt a bánásmódot. És nem értettem, hogy mások miért írnak úgy mintha semmi bajom nem lenne mivel már a tanárok is és mindenki megmondta, hogy nem vagyok normális és ezért leírtam magamról mindent mert úgy gondoltam, hogy nem tudtok rólam eleget ha így írtok rólam mintha semmi bajom nem lenne.
"Ő meg röhög rajtatok!" Miért nevetnék én ezen? Sírtam is kicsit emiatt. Nem önsajnáltatás! Ez egyáltalán nem vicces szerintem. Miért röhögnék én a saját szánalmas életemen és a válaszokon?
"Persze, kamu. De jó olvasgatni ezt az értelmes csevegést." De mi a kamu? A válaszok? Nem értem.
"Aztán lassan alvásidő, mert ha nem, anyuci elveri 😃" ilyenért nem szokott megverni de ez annyira nem vicces...
Ezért sírsz? Mi lesz veled a felnőttkorban, munkában? 2-3 műszak, azt sem fogod tudni, milyen nap van. A munkahelyeden nem sírhatsz, mert kinevetnek. Nem mondhatsz ilyet, hogy le vagytok sz@rva, azt csinálsz, amit akarsz.
Nem mondhatod, hogy lassú a felfogásod, nincs darabszám, nincs melód. Ez lesz majd az ÉLET.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!