Szerintetek korrekt ahogyan az anyám bánik velem?
Egyszerűbb és olcsóbb kaját rendelni a neten. Egy adag napi menü 3000 ft, és 1 evés, jól sem laksz.
Jól kezded a gondolkozást. Pénzed alig lesz, nemhogy kaját rendelgetsz.
Álmodj királylány 😂
"Sose éld át, milyen egy "nem létező" mentális beteggel együtt élni, amikor tényleg fizikai akadálya van, hogy elnenj otthonról." Ez szerintem sincs rendjén! Bár azért elismerem vannak problémáim mentálisan bár nem tudom mennyire higyjek benne.
"Azt se tudod valószínű, hogy vannak olyan beteg nők, akik azért betegítik meg fizikailag a saját gyereküket , hogy életük végéig szüksége legyen rá és segítségére. Sajnos ilyet is ismertem. az anya évekig tömte gyógyszerekkel a lányát, .21evesen belehalt túladagolásba." De engem anyám nem gyógyszerez, nem mérgez. Régen volt olyan, hogy adott gyógyszert dührohamokra de az már nagyon régen volt, régóta nem gyógyszerez. Még mondta is, hogy nem bírja tovább nézni, hogy milyen mellékhatásai vannak a gyógyszereknek és nem akarja többet adni nekem. De ez már nagyon régen volt, elsős, másodikos koromban. Azóta nincsenek dührohamaim, valahogyan elmúltak maguktól gyógyszer nélkül is.
"Nyugodtan macskakörmözhetsz innen is,vagy csinalhatsz úgy, mintha nem léteznének, de attól még a gondok nem szűnnek meg." Ezt most nekem írod? Így válaszolok a szövegekre, máshogyan nem tudok!
Nos, most hogy ennyit olvastalak, tényleg van mentális betegséged bizonyos értelemben. Ugyanis nem tudsz belehelyezkedni egy másik ember nézőpontjába. Így a kapcsolatokhoz szükséges egyezkedés, alkalmazkodás nem szerepel a készségeid között.
Hát van batyud, elég nagy. Nem fognak mások jófejségből minden rigolyádhozbalkalmazkodni
Ilyen hozzáállással, hisztikkel és kijelentésekkel megnézlek 1 hét meló után.
A való világban gonoszabbak az emberek, mint a suliban. Megy a kitúrás, szemétség. Ha valakinek nem vagy szimpi, kidobat és ennyi, kereshetsz mást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!