Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek korrekt ahogyan...

Szerintetek korrekt ahogyan az anyám bánik velem?

Figyelt kérdés
Tegnap megbeszéltem anyámmal, hogy miért bánik így velem, miért nem lehet normális életem, miért nem mehetek el egyedül sehova 17 évesen. Elkezdett velem kiabálni nagyon hangosan, olyanokat mondott, hogy beteg vagyok, autista vagyok és azért nem mehetek el egyedül sehova mert veszélyes a világ, elkezdte mondani (anyám rasszista), hogy cigányokkal van tele a világ, elrabolnak, bántani fognak, lekurvázott, azt mondta nem tudnék elmenni dolgozni, nem tudnám magam eltartani. Azt mondta azért bánik máshogyan velem mert nem vagyok normális, kitaláltam gyerekkoromban egy képzelt világot, hülyeségeket mondtam, tanulási nehézségem van és nem tudok egyedül tanulni, neki kellett mindig tanítania engem. Lehet, hogy beteg vagyok, mostmár elismerem, de intelligensnek tartom magam és még mindig úgy gondolom, hogy meg tudnám oldani egyedül az életemet. Nem lehet, hogy csak azért lettem ilyen, azért kerültem ilyen állapotba mert ilyen az életem??? (Szegénységben élünk, verve vagyok.) Anyám ezt cáfolja de szerintem normális élettel normálisabb lennék. Vagy nektek erről mi a véleményetek? Tényleg ezt érdemlem? Ha valaki ilyen azzal tényleg így kell bánni? Szerintetek korrekt és jogos ahogyan anyám bánik velem?

2023. nov. 3. 10:03
 11/100 anonim ***** válasza:
75%

"Szegénységben élünk" - vs. "azt mondta intéz nekem egy csomó pénzt " "magántanuló vagyok " "nem takarítom ki a lakókocsimat"

" rossz a memóriám, nem tudok megjegyezni egyszerre sok mindent" "vannak tanulási nehézségeim, memória gondjaim és nehezen megy a tanulás." vs. jó fogalmazás és helyesírás, ami csak a 8. válaszban romlik le kicsit.

Érdekes.

2023. nov. 3. 11:26
 12/100 anonim ***** válasza:
94%

Igen, tudom, 18 évesen el fogok szökni egy albérletbe.

igen, és persze azonnal lesz munkád, pénzed... nyilván nem kellene így bánni veled, de nagyon gyerek vagy még.

2023. nov. 3. 11:28
 13/100 anonim ***** válasza:
100%

Előbb munka kell és pénz, mielőtt albérletbe szöksz 😉

1-es kérdésekre a választ nagyon várom.

Kamu kérdés, azt hiszem.

2023. nov. 3. 11:29
 14/100 anonim ***** válasza:
87%
A verést leszámítva normális, hogy félt téged, ha beteg vagy.
2023. nov. 3. 11:33
 15/100 A kérdező kommentje:

"igen, és persze azonnal lesz munkád, pénzed... nyilván nem kellene így bánni veled, de nagyon gyerek vagy még."

Kaució nélküli albérletbe költözök és elkezdek kajadílerkedni vagyis ételfutárkodni. Wolt-osok havi 500 ezret keresnek.

Amúgy tényleg nem vagyok normális, pszichiáter is megállapította. Régebben kitaláltam az iskolámra (ahova egyéni tanrendben csak ritkán jártam be és nem kellet órán tanulni csak szocializálódtam) azt, hogy az egy varázsiskola és ott mágiát lehet tanulni. Elmondtam ezeket a dolgokat a pszichiáternek és megkérdezte, hogy komolyan mondom-e én meg mondtam igen. (Nem gondoltam komolyan csak jatszottam.) Aztán írt egy beutalót a pszichiátriára. Szerencsére nem kerültem kórházba és nem csináltak velem semmit mert anyám megfellebezte. Ha anyám nem védene meg már rég pszichiátrián rohadnék szóval tényleg csak jót akar nekem és okkal nem enged ki az utcára egyedül.

2023. nov. 3. 11:34
 16/100 anonim ***** válasza:
100%

Na jó. Tényleg nem vagy normális. A legfontosabb kérdésre nem felelsz. Egyszer ezt irod, egyszer azt.

Bocs, de vagy kamuzol, vagy igaza van anyádnak.

2023. nov. 3. 11:38
 17/100 A kérdező kommentje:
"A verést leszámítva normális, hogy félt téged, ha beteg vagy." Igen tudom, de nem akar megverni csak egyszerűen kezelhetetlen vagyok és nagyon ideges mert szar az élete, nem tud mást tenni, nem az ő hibája és jót akar nekem. De szerinted ezek alapják nagyon beteg vagyok?
2023. nov. 3. 11:39
 18/100 A kérdező kommentje:

"Na jó. Tényleg nem vagy normális. A legfontosabb kérdésre nem felelsz. Egyszer ezt irod, egyszer azt.

Bocs, de vagy kamuzol, vagy igaza van anyádnak." Tanulási nehézségem van, bocsánat. Tudom, hogy neki van igaza.

2023. nov. 3. 11:40
 19/100 anonim ***** válasza:
91%

Ahogy látom a felfogásod is lassú és a lényeges dolgokban olvasási gondjaid is.

Kérdés jelentve. Olyan kamu, mint hogy Budapest Kína fővárosa.

2023. nov. 3. 11:42
 20/100 anonim ***** válasza:
100%
Őszi szünetben unatkozó gyerek lehetsz 😂😂😂
2023. nov. 3. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!