Szerintetek korrekt ahogyan az anyám bánik velem?
Apukád, rokonok mit szólnak ehhez?
Hát az nem anya, aki megüti a gyerekét és igy beszél vele.
Ennyi idősen épp biztatnia és támogatnia kellene.
Aki így tud írni, fogalmazni, azzal olyan nagy baj nincs. Anyáddal sokkal inkább! Ő beteg...
Amint tudod, hagyd ott, menj minél messzebb. Meg fogod tudni oldani az életed! Sok sikert kívánok hozzá!
"Semmi képpen nem jogos ahogy bánik veled, viszont 18 éves korod előtt nem tudsz mit tenni. Várj még egy évet, aztán azt csinálsz amit akarsz, onnantól kezdve magadért vagy felelős."
Igen, tudom, 18 évesen el fogok szökni egy albérletbe.
"Aki így tud írni, fogalmazni, azzal olyan nagy baj nincs. Anyáddal sokkal inkább! Ő beteg..."
Mindenki szerint beteg vagyok. Az interneten is sokan így gondolják. Mindenki anyám mellett áll, mindenki őt tartja normálisnak. A tanárok is megmondták, hogy nem vagyok normális. Lehet ha jobban ismernél nem mondanád, hogy nincs velem semmi baj és te is anyámnak adnál igazat.
"Meg fogod tudni oldani az életed! Sok sikert kívánok hozzá!" Köszi!
"Mindenki szerint beteg vagyok. Az interneten is sokan így gondolják. Mindenki anyám mellett áll, mindenki őt tartja normálisnak"
Ez erdekes...🤔
Ki gondolja igy az interneten? Milyen helyzetekben?
Amugy (amennyiben a kerdes nem kamu)lehetsz autista, kozottuk is vannak magasan funkcionaloak, akik kepesek magukat tokeletesen ellatni.
Ez egy spektrumzavar, lehet bizonyos teruleteken alul- vagy mashogy teljesitesz, de ettol meg kepes lehetsz teljes erteku eletet elni. Ha ugy erzed, h kepes vagy erre, tegyel egy probat, barki barmit mond. Veszitenivalod nagyon nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!