Szerintetek korrekt ahogyan az anyám bánik velem?
Úgy érzem, a kérdező megalázó válaszokat vár... Válaszai egyértelműen arra irányulnak, hogy más erősítse benne, mennyire szar ember. Én nem teszem ezt meg neki.
Valószínűleg kamu kérdés. Jelentem én is!
"Ahogy látom a felfogásod is lassú és a lényeges dolgokban olvasási gondjaid is.
Kérdés jelentve. Olyan kamu, mint hogy Budapest Kína fővárosa."
Igen, lassú a felfogásom mert tanulási nehézségem van és igen, olvasási problémáim is vannak, sokszor nem fogom fel amit olvasok! Nem kamu a kérdés csak tanulási nehézségem van! Miért gondolod kamunak??? Mi alapján? Mi a nem hihető benne?
"Úgy érzem, a kérdező megalázó válaszokat vár... Válaszai egyértelműen arra irányulnak, hogy más erősítse benne, mennyire szar ember. Én nem teszem ezt meg neki."
Azért mert mindenki anyámnak ad igazat a viselkedésem alapján és gondoltam ha leírom az összes problémámat akkor nem engem fog védni mindenki mert nem értem, hogy miért védene bárki is engem. De most, hogy már mindenki leírta, hogy nem vagyok normális elismerem, hogy anyámnak van igaza és nem érdemlek normális életet.
Nem fog senki durván válaszolni neked, mert jelented. Hiába várod. 😂
Olvasási nehézségek? Lassú felfogás? Aztán 2 percenként válaszolsz
Apád, meg nagyi, papis kérdésre meg 0 reakció.
"Nem fog senki durván válaszolni neked, mert jelented. Hiába várod. 😂" Miért jelenteném? Ti akarjátok az én kérdésemet jelenteni, nem jelentek senkit. Nyugodtan lehettek őszinték, nem kell durvának lennie a válasznak.
"Olvasási nehézségek? Lassú felfogás? Aztán 2 percenként válaszolsz" mert nem válaszolhatok tanulási nehézséggel 2 percenként?
Egyébként azt még elfeljettem leírni, hogy a sok verés, ordibálás miatt már nem viseltem el anyám hangját, mindig befogtam a fülem és nem bírtam amikor meghallom. Most erőt vettem magamon és beszéltem vele. Mostmár megpróbálom néha elviselni.
Egyébként megértem ha kamunak tűnik a kérdés, nem létezik mégegy ilyen lány ugyan ilyen problémmak. Eddig tagadtam, hogy beteg vagyok de most, hogy mindenki írja, hogy nem vagyok normális már megértettem, hogy beteg vagyok és jogosan bánik így velem az anyám, más is így bánna velem.
Nem hiszem, hogy kamu.
Nem tud koncentrálni. Kiragad a válaszokból egy-egy mondatot, s arra reagál. Ezért nem tud tanulni.
Nincs önfegyelme, egy álomvilágot teremtett magának.
Excentrikus, erősen eltér a környezettől, ez okozza a legnagyobb problémáját.
Kislány! Kérdezek valamit. Olvasd el, majd 10 perc múlva ird le. 3 rövid kérdés, talán nem fog ki rajtad. Hosszabbakra is válaszoltál értelmesen.
1. Apuka, nagyszülők hol vannak?
2. Miért nem kérsz segítséget? 3. Tőlük, vagy akár tanároktól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!