Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek korrekt ahogyan...

Szerintetek korrekt ahogyan az anyám bánik velem?

Figyelt kérdés
Tegnap megbeszéltem anyámmal, hogy miért bánik így velem, miért nem lehet normális életem, miért nem mehetek el egyedül sehova 17 évesen. Elkezdett velem kiabálni nagyon hangosan, olyanokat mondott, hogy beteg vagyok, autista vagyok és azért nem mehetek el egyedül sehova mert veszélyes a világ, elkezdte mondani (anyám rasszista), hogy cigányokkal van tele a világ, elrabolnak, bántani fognak, lekurvázott, azt mondta nem tudnék elmenni dolgozni, nem tudnám magam eltartani. Azt mondta azért bánik máshogyan velem mert nem vagyok normális, kitaláltam gyerekkoromban egy képzelt világot, hülyeségeket mondtam, tanulási nehézségem van és nem tudok egyedül tanulni, neki kellett mindig tanítania engem. Lehet, hogy beteg vagyok, mostmár elismerem, de intelligensnek tartom magam és még mindig úgy gondolom, hogy meg tudnám oldani egyedül az életemet. Nem lehet, hogy csak azért lettem ilyen, azért kerültem ilyen állapotba mert ilyen az életem??? (Szegénységben élünk, verve vagyok.) Anyám ezt cáfolja de szerintem normális élettel normálisabb lennék. Vagy nektek erről mi a véleményetek? Tényleg ezt érdemlem? Ha valaki ilyen azzal tényleg így kell bánni? Szerintetek korrekt és jogos ahogyan anyám bánik velem?

2023. nov. 3. 10:03
 21/100 anonim ***** válasza:
93%

Úgy érzem, a kérdező megalázó válaszokat vár... Válaszai egyértelműen arra irányulnak, hogy más erősítse benne, mennyire szar ember. Én nem teszem ezt meg neki.

Valószínűleg kamu kérdés. Jelentem én is!

2023. nov. 3. 11:45
 22/100 A kérdező kommentje:

"Ahogy látom a felfogásod is lassú és a lényeges dolgokban olvasási gondjaid is.

Kérdés jelentve. Olyan kamu, mint hogy Budapest Kína fővárosa."

Igen, lassú a felfogásom mert tanulási nehézségem van és igen, olvasási problémáim is vannak, sokszor nem fogom fel amit olvasok! Nem kamu a kérdés csak tanulási nehézségem van! Miért gondolod kamunak??? Mi alapján? Mi a nem hihető benne?

2023. nov. 3. 11:47
 23/100 A kérdező kommentje:

"Úgy érzem, a kérdező megalázó válaszokat vár... Válaszai egyértelműen arra irányulnak, hogy más erősítse benne, mennyire szar ember. Én nem teszem ezt meg neki."

Azért mert mindenki anyámnak ad igazat a viselkedésem alapján és gondoltam ha leírom az összes problémámat akkor nem engem fog védni mindenki mert nem értem, hogy miért védene bárki is engem. De most, hogy már mindenki leírta, hogy nem vagyok normális elismerem, hogy anyámnak van igaza és nem érdemlek normális életet.

2023. nov. 3. 11:50
 24/100 anonim ***** válasza:
89%

Nem fog senki durván válaszolni neked, mert jelented. Hiába várod. 😂

Olvasási nehézségek? Lassú felfogás? Aztán 2 percenként válaszolsz

Apád, meg nagyi, papis kérdésre meg 0 reakció.

2023. nov. 3. 11:51
 25/100 A kérdező kommentje:

"Nem fog senki durván válaszolni neked, mert jelented. Hiába várod. 😂" Miért jelenteném? Ti akarjátok az én kérdésemet jelenteni, nem jelentek senkit. Nyugodtan lehettek őszinték, nem kell durvának lennie a válasznak.

"Olvasási nehézségek? Lassú felfogás? Aztán 2 percenként válaszolsz" mert nem válaszolhatok tanulási nehézséggel 2 percenként?

2023. nov. 3. 11:54
 26/100 anonim ***** válasza:
77%
Jólvan. További jó őszi szünetet, szerintem kösd le magad máshogy,hasznosabban. Jó szórakozást.
2023. nov. 3. 11:59
 27/100 A kérdező kommentje:

Egyébként azt még elfeljettem leírni, hogy a sok verés, ordibálás miatt már nem viseltem el anyám hangját, mindig befogtam a fülem és nem bírtam amikor meghallom. Most erőt vettem magamon és beszéltem vele. Mostmár megpróbálom néha elviselni.

Egyébként megértem ha kamunak tűnik a kérdés, nem létezik mégegy ilyen lány ugyan ilyen problémmak. Eddig tagadtam, hogy beteg vagyok de most, hogy mindenki írja, hogy nem vagyok normális már megértettem, hogy beteg vagyok és jogosan bánik így velem az anyám, más is így bánna velem.

2023. nov. 3. 12:01
 28/100 anonim ***** válasza:
24%

Nem hiszem, hogy kamu.

Nem tud koncentrálni. Kiragad a válaszokból egy-egy mondatot, s arra reagál. Ezért nem tud tanulni.

Nincs önfegyelme, egy álomvilágot teremtett magának.

Excentrikus, erősen eltér a környezettől, ez okozza a legnagyobb problémáját.

2023. nov. 3. 12:01
 29/100 A kérdező kommentje:
"Jólvan. További jó őszi szünetet, szerintem kösd le magad máshogy,hasznosabban. Jó szórakozást." Köszönöm szépen, neked is! Csak ezeket ki kellett írnom magamból és meg kellett bizonyosodnom arról, hogy tényleg nem vagyok normális mert eddig abban a tudatban életem, hogy anyámmal van baj és nem velem de mostmár tudom, hogy fordítva. Neked is jó őszi szünetet és bocsánat, hogy ezzel pazaroltam mások idejét, tényleg alkalmatlan vagyok a normális életre de azért megpróbálom valahogy. Csak szükségem volt még több ember véleményére, de már így is nagyon sokan megmondták, például tanárok, hogy nem vagyok normális. Kellemes őszi szünetet mindenkinek és bocsánat, a magam fajtáknak nem szabadna létezniük.
2023. nov. 3. 12:05
 30/100 anonim ***** válasza:
100%

Kislány! Kérdezek valamit. Olvasd el, majd 10 perc múlva ird le. 3 rövid kérdés, talán nem fog ki rajtad. Hosszabbakra is válaszoltál értelmesen.

1. Apuka, nagyszülők hol vannak?

2. Miért nem kérsz segítséget? 3. Tőlük, vagy akár tanároktól?

2023. nov. 3. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!